Ok. azért jöjjön képek ha lehet... van ugyan az enyémen, de az egyik része totál legyilkolt... a másik része meg szinte új... és akkor inkább első körben az újat levenném ha olyan terepre megyek...
Nagyon jó!Küldj légyszi e-mailben pár képet a cuccokról mert érdekelne...és el is mennék érte ha jó. Csak látnom kellene őket.
2000-es YZ125-re kellene...szerinted jó rá?
Első-hátsó sárvédő, hűtővédők, első és oldalsó rajtszámtáblák, telóvédők! Bátaszéki vagyok! Paksi pályára szoktunk néha menni, de előreláthatólag 1hónap múlva megyünk csak! Posta megoldható!
köszi irtam nekik sajnos twobrothers nincs az én évjáratomra a elot ajánloták poton 92ezer ért:) de szeritnem a 06ost is simán fel lehet teni majd még érdeklödök:)
Szia!
Akkoriban ha jól emlékszem 90eft alatt vásároltam a komplett rendszert. Most gondolom nem ennyibe kerül a valutaárfolyam miatt. Kérj több helyről árajánlatot! Először keresd a magyar forgalmazókat! pl.: twobrothers.hu, vagy a hivatalos magyar importőrt. Én INNEN rendeltem, picivel volt többe mintha amcsiból hozattam volna. Ez csak pár tipp, de bújd a netet, tudod google a barátod.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy régi tárcsás 125ös yz első futóművem és kellene hozzá egy féknyereg. Ez talán az első tárcsás szériák közül lehet az egyik. Lenne valakinek hozzá való féknyerge a polcon porosodva?
ha az segít hátvégén rakok fel róla képet
Az YZ125-ösből akkor esetleg nincs már berugókar, váltókar illetve leállító gomb sem? Mert az érdekelne... illetve ha mégsem kelt volna el akkor pár műanyag idom is.
2000-es YZ125-re kellene...szerinted jó rá?
Tudnál e-mailben képeket küldeni róla? Lehet érdekelne... meg mondj rájuk árat is...
Köszi.
sos-be keresek 97-es yz 250-hez komplett váltót! ha valaki tud írjon! előre is köszönöm!
Üdv
Akkoriban ha jól emlékszem 90eft alatt vásároltam a komplett rendszert. Most gondolom nem ennyibe kerül a valutaárfolyam miatt. Kérj több helyről árajánlatot! Először keresd a magyar forgalmazókat! pl.: twobrothers.hu, vagy a hivatalos magyar importőrt. Én INNEN rendeltem, picivel volt többe mintha amcsiból hozattam volna. Ez csak pár tipp, de bújd a netet, tudod google a barátod.
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy régi tárcsás 125ös yz első futóművem és kellene hozzá egy féknyereg. Ez talán az első tárcsás szériák közül lehet az egyik. Lenne valakinek hozzá való féknyerge a polcon porosodva?
ha az segít hátvégén rakok fel róla képet
Köszi
Leállító gombot tudok adni már csak, 3eFt.
Üdv