Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. azért jöjjön képek ha lehet... van ugyan az enyémen, de az egyik része totál legyilkolt... a másik része meg szinte új... és akkor inkább első körben az újat levenném ha olyan terepre megyek...
2001-ig feltudod tenni! Ahogy írtam legelőször gyilkolni való szett ezért is ilyen olcsó!
Nagyon jó!Küldj légyszi e-mailben pár képet a cuccokról mert érdekelne...és el is mennék érte ha jó. Csak látnom kellene őket.
2000-es YZ125-re kellene...szerinted jó rá?
Első-hátsó sárvédő, hűtővédők, első és oldalsó rajtszámtáblák, telóvédők! Bátaszéki vagyok! Paksi pályára szoktunk néha menni, de előreláthatólag 1hónap múlva megyünk csak! Posta megoldható!
Ok. Küldj légyszi képeket és hogy milyen idomok lennének az árban.... Postán megoldható a dolog? Nem tudom milyen messze vagy tőlem..( Paks)
A motort amit kiraktam azokról van szó, de a holnapi nap folyamán tudok küldeni képet! az egész szett 10.000
Hi!

Tudnál e-mailben képeket küldeni róla? Lehet érdekelne... meg mondj rájuk árat is...

Köszi.
Van egy 97es idomszettem! Endurozni gyilkolni tökéletes!
hopp második link nem jó, ez már talán jó: http://krosszmotorok.hu/
Cső, ezt kérdezd meg, hátha van az is neki meg itt érdeklődd meg telón, tuti van neki nincs minden lefotózva, halomban áll az alkatrész
Sziasztok!
sos-be keresek 97-es yz 250-hez komplett váltót! ha valaki tud írjon! előre is köszönöm!
köszi irtam nekik sajnos twobrothers nincs az én évjáratomra a elot ajánloták poton 92ezer ért:) de szeritnem a 06ost is simán fel lehet teni majd még érdeklödök:)
Sziasztok! Ma pakolás közben találtam egy Yamaha Yz 125-ös rezonátordobot! Horpadásmentes! Ha valakit érdekel írjon és küldök képet!
Üdv
Sziasztok 2002-es yz250f-re fel lehet szerelni lámpát? Ha igen akkor valaki tudna küldeni linket, hogy hogyan? Előre is köszönöm!
Szia!
Akkoriban ha jól emlékszem 90eft alatt vásároltam a komplett rendszert. Most gondolom nem ennyibe kerül a valutaárfolyam miatt. Kérj több helyről árajánlatot! Először keresd a magyar forgalmazókat! pl.: twobrothers.hu, vagy a hivatalos magyar importőrt. Én INNEN rendeltem, picivel volt többe mintha amcsiból hozattam volna. Ez csak pár tipp, de bújd a netet, tudod google a barátod.
hali menyiért vetted a two brothers rendszert?dobot menyiért tudnl rendelni ha tudsz mert leeht venék akkor atolfügg menyilene
Vki megtudná mondani yamaha yz 125 2000-2001esbe milyen szimering kell a váltóhoz?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy régi tárcsás 125ös yz első futóművem és kellene hozzá egy féknyereg. Ez talán az első tárcsás szériák közül lehet az egyik. Lenne valakinek hozzá való féknyerge a polcon porosodva?
ha az segít hátvégén rakok fel róla képet
Érdekelne... küldju légyszi e-mailban képet róla és ha posta ilyesmi megoldható akkor megvenném...

Köszi
Helló!

Leállító gombot tudok adni már csak, 3eFt.

Üdv
Az YZ125-ösből akkor esetleg nincs már berugókar, váltókar illetve leállító gomb sem? Mert az érdekelne... illetve ha mégsem kelt volna el akkor pár műanyag idom is.
Sziasztok van egy eladó Kuplung felőli oldal deknim ha valakit érdekel yz 250f 2006-tól 2008-ig jó az eladó holmik közt is meg találod nálam
Hát ne légy hülye! ...és ez egy teljesen normális válasz volt!
Hát ha kitörne a háború, előbb pattannék fel egy Simson Schwalbe-ra, mint erre.
Szerintem fiatalabbra is el tudnád cserélni.