...megjegyzem, semmi baja nem lett volna, ha nem 2002-es motorra rakja fel a barom a 2001-es berúgókart, egész máshol és máshogy ütközik fel. Ungarische betyár virtschaft.
Hi,
Ja az a gebaszos része ezeknek.
Komplet tg van mindennel az nem kell köszi!
Egyébként a furat akkor méretre lett munkálva? Vagy csak a törés lett javítva?
Persze, holnap csinálok képet és feldobom ide. A berúgókar ahol forog, ott volt benne egy repedés, alul. Minősített aluhegesztő csinálta, aki AF-es vázat meg sárkányrepülő alu vázát hegesztette már, szép lett amúgy nagyon.
Egyébként van egy felesleges teljes berúgórészem is, fogaskerékkel, rugóval, mindennel, csak a berúgótengely hiányzik belőle, kiváló állapotban.
Sziasztok!
Yamaha Yz 250 '95 évjáratú géphez keresek powert.
Aki tud kérem jelezze,az is nagy segítség lenne ha angolul leírná,hogy ebay-en rá tudjak keresni.
Köszi.
Hogy ne törj el semmit
Ha már leengeded a benzint, takarítsd ki a benzincsapot, és ha már leveszed a karbit, nézd át a fúvókákat, benzinszintet. Nem tudok jobbat... látatlanban távgyógyítani csak Gyurcsók Miki tud.
Sziasztok! Nyolc hónap állás után szerettem volna beindítani az yz 125 met beindul de beköpi a gyertyát mindig!segítsetek légyszives mit tegyek üdv Dezső
hali yamaha fehér fent van a netten ott próbáld hátha van, nagyon rendesek telefonon is segítenek amugy a feleségem né ha szokott segíteni szerelni persze ha csak négy kéz kell de már tőmitést is vágott ha megkérem ugy hogy nem vagy egyedül hajrá!
Te kezdted! A írogattad itt a nagy szavakat, hol ott a te barátnőd is elég jól benne van a dolgokban! Most akkor miről beszélsz? Ez egy fórum ahol segítségeket kérnek, én is ezt tettem.... na meg is van a véleményem!Vagy ha baj, hogy segítséget kértem, akkor a fórum részt töröljétek az oldalról...
Én írtam, nem a barátom, de kíváncsi vagyok, hogy melyikőtök barátnője segítene nektek alkatrészt keresni(motort szerelni). Amúgy azért keresek neki, mert a munkájából kifolyólag ő nem nagyon ér rá, s mivel neki fontos a motor ezért nekem is!Nem értem miért kell egyszerre vádaskodni!Amúgy köszi a linket!
Ja az a gebaszos része ezeknek.
Komplet tg van mindennel az nem kell köszi!
Egyébként a furat akkor méretre lett munkálva? Vagy csak a törés lett javítva?
Egyébként van egy felesleges teljes berúgórészem is, fogaskerékkel, rugóval, mindennel, csak a berúgótengely hiányzik belőle, kiváló állapotban.
(azért ennyi, mert hegesztve van, elvileg bírnia kellene, de nem tudok rá garanciát adni)
20 31 22 023
http://thumbs2.ebaystatic.com/...
Yamaha Yz 250 '95 évjáratú géphez keresek powert.
Aki tud kérem jelezze,az is nagy segítség lenne ha angolul leírná,hogy ebay-en rá tudjak keresni.
Köszi.
Ha már leengeded a benzint, takarítsd ki a benzincsapot, és ha már leveszed a karbit, nézd át a fúvókákat, benzinszintet. Nem tudok jobbat... látatlanban távgyógyítani csak Gyurcsók Miki tud.
itt megtalálod:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Van utángyártott valami, meg eredeti is. Bőven jó az utángyártott!
Keme: nagyon kis esélyed van arra hogy ezt a speckó 3ajkú szimeringet bárhol is megkapd (Germalexben sem)
A "tömszelence" épületgépészeti kifejezés, szerintem ti "szimmeringet" kerestek:
GERMALEX kft.