Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...megjegyzem, semmi baja nem lett volna, ha nem 2002-es motorra rakja fel a barom a 2001-es berúgókart, egész máshol és máshogy ütközik fel. Ungarische betyár virtschaft.
Csak a repedés lett javítva, semmi más, minden gyári állapotú.
Hi,
Ja az a gebaszos része ezeknek.
Komplet tg van mindennel az nem kell köszi!
Egyébként a furat akkor méretre lett munkálva? Vagy csak a törés lett javítva?
Persze, holnap csinálok képet és feldobom ide. A berúgókar ahol forog, ott volt benne egy repedés, alul. Minősített aluhegesztő csinálta, aki AF-es vázat meg sárkányrepülő alu vázát hegesztette már, szép lett amúgy nagyon.

Egyébként van egy felesleges teljes berúgórészem is, fogaskerékkel, rugóval, mindennel, csak a berúgótengely hiányzik belőle, kiváló állapotban.
Tudsz egy képet feltenni róla? Melyik részén lett hegesztve?
99-01 (-09) berúgókar YZ250-re ELADÓ: 5000 Ft
(azért ennyi, mert hegesztve van, elvileg bírnia kellene, de nem tudok rá garanciát adni)

20 31 22 023

http://thumbs2.ebaystatic.com/...
Sziasztok 1992-es yz 125 ccm-hez szeretnék első hátsó teló gyári beállítást légyszíves segítsetek köszönöm
Halihó valakinek nincs véletlenül YZ 450 ből gyári vezérmütengelye eladó ?
Sziasztok!
Yamaha Yz 250 '95 évjáratú géphez keresek powert.
Aki tud kérem jelezze,az is nagy segítség lenne ha angolul leírná,hogy ebay-en rá tudjak keresni.
Köszi.
Sziasztok! Tud nekem valaki ajánlani egy 250 ccm 86-os yamaha yz blokkot? Nem lényeg ha üzemképtelen csak ne legyen törött!
Köszi jó éjt
Hogy ne törj el semmit
Ha már leengeded a benzint, takarítsd ki a benzincsapot, és ha már leveszed a karbit, nézd át a fúvókákat, benzinszintet. Nem tudok jobbat... látatlanban távgyógyítani csak Gyurcsók Miki tud.
Köszi szépen! Reggel ezzel kezdek. Kell valamire nagyon figyelnem szereléskor?
Benzint cseréld le, karbit takarítsd ki.
Sziasztok! Nyolc hónap állás után szerettem volna beindítani az yz 125 met beindul de beköpi a gyertyát mindig!segítsetek légyszives mit tegyek üdv Dezső
még egy kép:
95-ös YZ 250-be szimering van, a mérete 10x31x13,5
itt megtalálod:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Én is Fehér Gézáékra szavazok!
Van utángyártott valami, meg eredeti is. Bőven jó az utángyártott!

Keme: nagyon kis esélyed van arra hogy ezt a speckó 3ajkú szimeringet bárhol is megkapd (Germalexben sem)
Én is túlreagáltam
hali yamaha fehér fent van a netten ott próbáld hátha van, nagyon rendesek telefonon is segítenek amugy a feleségem né ha szokott segíteni szerelni persze ha csak négy kéz kell de már tőmitést is vágott ha megkérem ugy hogy nem vagy egyedül hajrá!
Pánikra semmi ok. Nem bánt senki. Sok itt a fura figura, ezért gyanakvóak vagyunk. Kérdezz bátran...
Te kezdted! A írogattad itt a nagy szavakat, hol ott a te barátnőd is elég jól benne van a dolgokban! Most akkor miről beszélsz? Ez egy fórum ahol segítségeket kérnek, én is ezt tettem.... na meg is van a véleményem!Vagy ha baj, hogy segítséget kértem, akkor a fórum részt töröljétek az oldalról...
Ő a párom, épp deknihez vág tömítést
Én írtam, nem a barátom, de kíváncsi vagyok, hogy melyikőtök barátnője segítene nektek alkatrészt keresni(motort szerelni). Amúgy azért keresek neki, mert a munkájából kifolyólag ő nem nagyon ér rá, s mivel neki fontos a motor ezért nekem is!Nem értem miért kell egyszerre vádaskodni!Amúgy köszi a linket!
A barátod vagy nagyon elfoglalt, vagy nagyon önállótlan, vagy alapból ilyen rafkós, hogy női néven regisztrált be, hátha úgy többen segítenek.

A "tömszelence" épületgépészeti kifejezés, szerintem ti "szimmeringet" kerestek:
GERMALEX kft.