Láttam a vidit, azért csak össze állt...
Legközelebb alkoholosfilcel jelöld össze a láncot és a veztengelykereket, és akkor minden a helyén lesz.
Mert látom nincs + a gyári oldal deklid
Hali mindenkinek itt a tavasz mindenki a szabadba jönnek az akciók én is AKCIÓ san adom féktárcsáim rendelés esetén ajándékot mellékelek a dobozban ami meg lepetés de biztos örömet fog okozni ilyen még talán sehol sem volt boltban ilyet biztos nem kapsz szóval a MEGLEPETÉSES AKCIÓS FÉKTÁRCSÁT KERESD legyen az hullámos vagy gyári akár milyen egyedi nálam biztos meg találod
igen, mindent megtaláltam, csak annyi a kérdésem (mivel újra be kell lőnöm az egészet) hogy amikor a vez.tengely úgy van mint a manualba, tehát zárva az összes szelep, akkor kell legfelül lennie a dugónak? T.D.C. -n?
Okés, minden rendben lenne, ha gyári dekni lenne
Az a helyzet, hogy elraktam a vezérlést valószínű 1 foggal, mert bele nem ér a szelep a dugóba, viszont be nem indul. Szívás van, de mintha a sűrítésnél elszállna a kompresszió ezért arra gyanakszom, hogy rosszkor zár Most mentem ami menthető, és nagyonszépen köszönök minden segítséget
Leveszed a két "kukocskáló ablakot"
A kicsi lyukon vannak a jelek, az alsó
(nagy) nyíláson pedig 17-es anya amit a nyíl irányába forgatsz a felső holt pontig T:D:C=top deed center
Ez a szelephézagállításnál kell.
Ja és a 3.-ik jel a TDC balról jobrafele
Valaki légyszíves mondja meg, mikor van gyújtás a 4T -nél? Amikor legfelül van a dugó? Meg magyarázza el, hogy mi az amit a képen bekarikáztam pirossal? Mert valahogy nem tiszta
Uzsabánya?
mx1?
Legközelebb alkoholosfilcel jelöld össze a láncot és a veztengelykereket, és akkor minden a helyén lesz.
Mert látom nincs + a gyári oldal deklid
ENDURO/ KROSSZ ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK, GUMIK, RUHÁK! NÉZZ BE, MEGÉRI! NAGY AKCIÓK!
Azt szeretném kérdezni hogy valakinek nincs-e eladó power szelep yamaha yz 125-höz.
Ekőre is köszi.
szombaton hol lessz verseny?
felső holtponton....
azok a jele, de azok is benne vannak a manualban
Az a helyzet, hogy elraktam a vezérlést valószínű 1 foggal, mert bele nem ér a szelep a dugóba, viszont be nem indul. Szívás van, de mintha a sűrítésnél elszállna a kompresszió ezért arra gyanakszom, hogy rosszkor zár Most mentem ami menthető, és nagyonszépen köszönök minden segítséget
A kicsi lyukon vannak a jelek, az alsó
(nagy) nyíláson pedig 17-es anya amit a nyíl irányába forgatsz a felső holt pontig T:D:C=top deed center
Ez a szelephézagállításnál kell.
Ja és a 3.-ik jel a TDC balról jobrafele