Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz szépen felvettelek skypra azt ot tudunk még ebszélni vagyunk hegyesbe még 2en és szeretnéknk mi is elment panonhalma meg likocs de ha tudod holvanak azok az osztrák pályák akkor tutui oda is elmenénk 1eztetünk 1 idöpontot azt felveszünk
azt tanitgac kicsit hogy mit hagyankéne ha nemgond majd de ezt még ugyis átbeszéljük szombat elvileg jo de még azt is átbeszélhetjük ma adatlapomon az elérhetöséég ha mégse sikerült felvenek skypra
köszi mindet hali
Remélem elég egyértelmű:
Hát széthúztam a blokkját, de teljesen rendben van hála égnek Majd egy vezérműlánc meg szerintem 2 gyűrű lesz 10 üzemóra múlva de rendben van úgyhogy megmarad
Lassan összerakom
A könyv szerint 1L sima olajcserénél (szűrő nélküli csere), 1,1L szűrővel való cserekor és 1,2L teljesen szétszedett blokk összeépítése után.
Csákány!
Hát a Teló az 1 végtelen történet...., de így nem tudok sokat mondani, látatlanban. Vissza sem jön? Az elég rossul hangzik, de szerintem nem lehet olyan nagy gond. Lehet szétt kellene szedni friss olaj, + ami kell bele.
A légtelenítést úgy végezd hogy terheletlen állapotba( a kereket a levegőben legyenek) Ha érdekel van 1 pár légteleníttő szelepem
A környéken már nem motorzom, inkább Pálya.
Pannonhalma, Likócs, Parndorf, Prellenkirchen.
Ausztriába még nem voltam, de tervben vannak
Egyébként szép a motorod, ha úgy lesz időm szombaton akkor lehet elugrok, azt + lesem azt a telót
Szevasz. Mi a helyzet a motoroddal?
Na most 1 vagy 1,2 liter olaj megy a 2003as YZ450 blokkba? köszi
hali csipter a segitségedet szeretném kérni az elsö teloval van valami gond,le légtelenitetük a tekerön is álitotunk d emég mindog kemény és oylan 5ödik nyomásra teljesen bekeményedik viszase jön, lehet hogy olaj vagy valami máés gondja lehet?
hétfön vitetem be ovára megnézetni meg azért mindent átnézetek rajta mert amiota megvetem nem nézte meg szeretö és enhogy kiderüljön valami nagy gond és ugy hajtom:(
merre fele szoktál motorozni mert környékbelivagyok és még elég kezdö joljöne a segitség jotanács köszi hali
hali.
Kaptál levelet a jozsy@-ról?
Sziasztok! Eladó a gépem! Képek a profilomban találhatóak.
Gyakorlatilag minden vadi új benne, tömve extra alkatrészekkel.
703377989
Hali!
2005ös Yamaha YZ 250be mennyi olaj kell telószáranként?
Köszi
Sziasztok 2002-es yz250f-be milyen gyertyát ajánlotok? Köszi.
Szia.
Szombaton Nyársapátra akarok menni,de ha még mindig víz alatt lesz akkor Bag.
Bocsánat elírtam!

YZF450
YZ 450!
Szia!
Hétvégén tervben van a Bagi pálya, Ti kint lesztek?
2005ös yzf 450 az nagyon sok ember szerint is a legtartósabb legkiforrottabb 450-es! ismerős szerelő haveromnak van egy 1,3 üzemórás...persze ö nem tud tartóstesztről írni,de amikor ő vette több haverral együtt lett itt hirtelen 4-5 és egyiknek sem volt normális karbantartás mellett 30üzemóránkénti 200ezres számlája...
sőt van egy hirdetve 520ért egy ismerös árulja 110üzemóránál még bontatlan a blokk,teljesen megbízható emberé volt, csak az endurózás leamortizálta az idomokat meg a lengőkart sallangokat,de a blokk még így is patika! rosszat én még nem hallottam a 05-ös 450-ről!
Majd ma kiderül mi lesz a sorsa a gépnek, amugy tudtam, hogy megállt. A kérdés az, hogy mennyit kell vele foglalkozni.Amugy igazat adok, igénytelen volt a gazdája, de azóta sokmindent kijavítottam rajta.
Nem fikázni akarok, de lehet jobb lenne ha eladnád azt a motort. Ha kicsit visszaolvasol láthatod hogy eltört a hajtókar abban a motorban(lehet tudtad eddig is), ami ugye nagyon arra utal hogy egy igénytelen emberé volt aki csak használta(szelepekkel is gond lehet ha ennyire nyomja a lángot). Persze ha valami vicc összegért vetted akkor megéri foglalkozni vele.
Igen, az enyém, csak most teljesen szétkaptam: vázfestés, zsirozás, meg minden egyéb, ma a blokk lesz széthuzva. Galériát majd fogok feltenni ha kész.
Ha van GAZDÁJA egy motornak akkor azt csak a gyári megadott szervízidőknél kell szétszedni. Ha 30 óránként cseréltek benne olajat meg mosták ki a légszűrőt akkor elképzelhető a 200 ezres felújítás ! Haveromé 2005-ös, és kb 50 órát rakott bele 2 év alatt. Olaj+szűrő+légszűrő ezek lettek csak cserélgetve. Mindig könnyen indul és eddig még semmi hiba sem volt vele.
Amúgy az a fekete yzf a tiéd ami a videódon van?
Hát mert nekem olyat mondtak, hogy a legszarabb évjárat, meg 30 óránként 200as nagyszerviz. Szerintem ez humbuk, mert a Yamahának ez már 3. generációs 4T-je. Várom a hozzáfüzéseket.
Szevasz. Mért mit hallottál róluk? Szerintem jó gépek, legalábbis ami nálunk van az hibátlanul megy már 2 éve.
Akinek 2003-2005 közötti Yzf450-je van, vagy volt, légyszíves dobjon egy e-mail címet, vagy írja le ide a tapasztalatait, mert én olyan dolgokat hallottam, amit nehezen akarok elhinni.
Szisztok!

Ma történt egy kis eltörés, ahogy húztam meg a csavarokat eltört. :(
segítségeteket kérem hátha valakinek van egy ilyen villahídja, meg egyezhetnénk róla.

Esteleg tanács? Hogy hol szerezhetek be ilyet, illetve van ismerősöm aki ügyesen heggeszt, aluminiumot, ha meghegesztetem akkor bírni fogja e. (persze tudom tákolás......)
Már megtettem:D
Igazad van