Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dobd fel az apróba ott jobban elviszik
A 8 ezres ár a postaköltséget tartalmazza
Üdv mindenkinek
A mai nap vettem zsír uj yamaha yz 125˛/250 2002 idomszetet de nekem az első két idomra nincs szükségem a tankidomokra gondolok
de mivel külön nem lehettet megvenni egybe vettem meg
Ezért igy eladók
22 ezer forint volt a szett
a kettő idom 8 ezer forintért eladó akir érdekel jelezze :D
Neked is ITT a link.
Illetve ITT találsz robbantott ábrákat a motorról.
INNEN tudsz letölteni hozzá service manualt, abban minden benne van.
yzf képen láthato maradványok eladóak. Monori versenyre eltudom vinni,igy nincs postaköltség.(könyök már nincs meg)
yzf 400 blokkalkatrészek is!
Üdv!

Elfelejtettem odaírni hogy már csak ezek az alkatrészek vannak!

Kipufogó könyök
Komplett első teleszkóp befogóval tengellyel, fékkel
Hátsó fék
Henger dugóval
Hengerfej
Generátor dekni
Kuplung dekni
Kuplung kosár (újszerű állapotban)
Lendkerék
Gyújtó trafó
Karburátor
Szívócsonk
Hűtők
Himba rendszer
Lengővilla
Szegényke, hát ezzel mi történt?
Kicsit hiányos a villanyak környékén!
az összes műanyagot mennyiért adnád ?
gondolok itt a légszűrőháztól az első sárvédőig ! minden ami idom + az ülés
valaki tudna belinkelni egy robbantottrajzot yz426f-hez?
Üdv!

Yamaha Yz 125 '00 évjáratú motor alkatrészei eladók!
70/6231473
a jamiba probáltam motult,castrolt ,agipot ,repsolt ,most xado van benne,de mint olvasod nem muszáj a legdrágábat csak sürün és idöben cserélni
Én magam ellenőriztem a szelephézagokat 15-20 üzemóránként. Yamahánál a Hondával ellentétben soha nem kellett lapkáznom.
szelephézagot hány óránként ellenőriztetted?
Én sokáig használtam Castrolt, abból is a Power 1 Racing 4T-t 10W-50.
Kicsit drágább a Motul 300V 4T Factory Line 15W-50.
Ezeket 10 üzemóránként cseréltem.
Használtam még a Motul 5100 4T 10W-50-es olajat is, amit 5-6 üzemóránként cseréltem a motorban.
Nem feltétlenül kell a legdrágább olajat megvenni, inkább gyakrabban cserélni, a motor hosszú távon hálás lesz érte.
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
üdv Urak!
Milyen olajat használtok ajánlotok yz426f-hez?
Nagyban függ attól, hogy mire akarod használni. Mert nem mindegy, hogy melóba járnál vele ill túrázgatni vagy rendes pályán tolni neki mint állat.
Véleményt kérnék tapasztaltabb motorosoktól hogy milyen supermotot érdemes venni 4T-be és legalább 300-400cm3 től felfelé. Válaszotok előre is köszi
köszönöm válaszod
Köszi
Kösszi
itt megtalálod a méreteket is:
http://robogotuning.hu/spl/331...
Azt nem tudom megmondani, de INNEN tudsz hozzá letölteni service manualt. Abban szerintem benne lesz.