Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni yamaha yz 250 2000 évjárathoz keresek idomszettet ha lehet újat de ha használtan van valakinek szép állapotú az is érdekelne + egy ülés is kéne:)
Remélem tud valaki ebben segíteni előre is köszönöm
Van egy darab eladó kék Sm első sárvédőm (WRP gyártmány). Ajándékba kaptam viszont a színe inkább Yamaha kék mint Husaberg és eléggé eltérő. Bontatlan csomagolás. ha kép kell írj.
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy 2002-es yz250f-nek mekkorák a gyári szelephézagai? És aki tudna linkelni ugyanehhez a típushoz szervizkönyvet pdf formátumba annak is örülnék. Előre is köszönöm
Sziasztok!
1 kis segítség kellene!Hol tudnék venni Yz 250-hez a vázra műanyag védőt,pontosan ahol a csizma és a váz találkozik?,
Már jó pár helyen érdeklődtem sikertelenül! :-(
Előre is köszönöm az ötleteket!
yz az egyetlen amim még nem volt...ódákat nem fogok írni,de eddig is azt mondtam,hogy az sx a leg ütősebb,most is ezt tartom...pedig nem volt rossz egy 125-ös motorom sem...
amiért kapom az 'ívet' az az,hogy nem himbás,hanem pds rendszerű a hátsó rugózás...
rm-et akartam venni kb 1 hete fellángolásból...addig sose,de mostmár biztos vagyok benne,hogy ezután sem fogok suzukit venni...KX-et szintén...
am meg elmondanám,hogy haverom husqi cr 125 simán jobb az átlag japán 2001-2004es motoroktól és mégse tudja eladni szegény..mert azt hiszik,hogy rosz a husqvarna..pedig igen is jó!
ez meg pláne!első teló titán nitrites sölva ami igen csak komoly...motorerőben fent nagyon megy a motor...ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem...igaz 2001es de 300ért simán jóóó
én most vettem 2004es ktm sx 125 öt 440ért... de nem azért 440 mert annyival drágábbak a ktm-ek hanemazért,mert igen jó állapotnak örvend! szóval nézegetheted 400ért az ilyen yz-ket is lehet épp jó is lesz és csak ezért ennyi most mert nagyon kell az embereknek a pénz,vagy épp egy nem a legjobb vétel az állapota miatt...
persze én is drágállom azt amennyiért én vettem,de annak örülök,hogy nagyon szépet szól a motor...egy láncszettet vettem rá...7000volt a 2db lánckerék,láncon még gondolkozom mi legyen...
sziasztok! köszönöm szépen, de a 250es az nekem túl erős...elég egy 25ös....hát 400at szánnék rá.....olyan 2003 vagy 2005ös évjáratú kéne....köszi. sziasztok
A motor 2001 vagy 2002-es,