Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
A motor 2001 vagy 2002-es,
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

sziasztok.mit gondoltok erröl a motorrol?igaz lehet ez?
lejjebb is leírtam már www.moto-complet.hu ott találsz mindent azt hiszem vagy képesmotoron keresgélhetsz
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni yamaha yz 250 2000 évjárathoz keresek idomszettet ha lehet újat de ha használtan van valakinek szép állapotú az is érdekelne + egy ülés is kéne:)
Remélem tud valaki ebben segíteni előre is köszönöm
Sziasztok!

Van egy darab eladó kék Sm első sárvédőm (WRP gyártmány). Ajándékba kaptam viszont a színe inkább Yamaha kék mint Husaberg és eléggé eltérő. Bontatlan csomagolás. ha kép kell írj.
Hali sikerüt megveni a gépet igendrutál
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy 2002-es yz250f-nek mekkorák a gyári szelephézagai? És aki tudna linkelni ugyanehhez a típushoz szervizkönyvet pdf formátumba annak is örülnék. Előre is köszönöm
Sziasztok, vki nem tud véletlen eladó fekete jobbos használt vázvédőt 250es yz-re? Köszi
Ide-oda motorozgatni inkább endurot vegyél.
Az elég kicsi magasságra. Meg azért hogy 1 házat +nézz arra 1 versenymotor, hát...
Vegyél inkébb 1 Dt 125-öst
sziasztok szerintetek egy 30 éves embernek való egy 2005-ös yz85? csak arra kéne hogy néha kijárjak ellenőrinzni fent a házat elég kemény terep!
sziasztok,yamaha yz 80-ashoz keresnék komplett idom szettet+tankot akár bontottat is valaki nem tud segíteni hol keressek?
szívesen
Rikiren KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
www.moto-complet.hu felül beírod a keresőbe, hogy vázvédő, azt hiszem 5k körül van az ára
Sziasztok!
1 kis segítség kellene!Hol tudnék venni Yz 250-hez a vázra műanyag védőt,pontosan ahol a csizma és a váz találkozik?,
Már jó pár helyen érdeklődtem sikertelenül! :-(
Előre is köszönöm az ötleteket!
yz az egyetlen amim még nem volt...ódákat nem fogok írni,de eddig is azt mondtam,hogy az sx a leg ütősebb,most is ezt tartom...pedig nem volt rossz egy 125-ös motorom sem...
amiért kapom az 'ívet' az az,hogy nem himbás,hanem pds rendszerű a hátsó rugózás...
rm-et akartam venni kb 1 hete fellángolásból...addig sose,de mostmár biztos vagyok benne,hogy ezután sem fogok suzukit venni...KX-et szintén...
am meg elmondanám,hogy haverom husqi cr 125 simán jobb az átlag japán 2001-2004es motoroktól és mégse tudja eladni szegény..mert azt hiszik,hogy rosz a husqvarna..pedig igen is jó!
ez meg pláne!első teló titán nitrites sölva ami igen csak komoly...motorerőben fent nagyon megy a motor...ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem...igaz 2001es de 300ért simán jóóó
az igaz....egyébként milyen a ktm....nem értem...mi különbség lehet egy yz és egy sx között? nem tudom....vag az rm...kx...cr...stb....
ezt lassan 1 éve hirdették meg...ki tudja meg van-e még...
vagy még van ez
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

nem tudom melyik érné meg jobban
én most vettem 2004es ktm sx 125 öt 440ért... de nem azért 440 mert annyival drágábbak a ktm-ek hanemazért,mert igen jó állapotnak örvend! szóval nézegetheted 400ért az ilyen yz-ket is lehet épp jó is lesz és csak ezért ennyi most mert nagyon kell az embereknek a pénz,vagy épp egy nem a legjobb vétel az állapota miatt...
persze én is drágállom azt amennyiért én vettem,de annak örülök,hogy nagyon szépet szól a motor...egy láncszettet vettem rá...7000volt a 2db lánckerék,láncon még gondolkozom mi legyen...
ja bocsánat...2t legyen....
sziasztok! köszönöm szépen, de a 250es az nekem túl erős...elég egy 25ös....hát 400at szánnék rá.....olyan 2003 vagy 2005ös évjáratú kéne....köszi. sziasztok
Ránézésre ez tényleg 2005-ös motor és azok 4 sebességesek, ez ne tartson vissza....