Túrázásra miért akarsz krosszmotort venni? Még csak a WR-t sem ajánlanám, ezek a gépek nem erre lettek kitalálva. Túrázásra inkább való mondjuk egy DRZ-400S, mint ezek a versenyzésre készült vasak.
Ha a tulaj időben cserélte a megfelelő alkatrészeket akkor nem nagyon lehet gond, de sajnos sokan hajlamosak kitolni az időintervallumokat, mondván csak hobbira használta. Attól még ugyanúgy ketyeg az óra....
Hello.
Nálunk is van egy eladó 426-os. Nemrég vette a srác, de családi okok miatt el is kell adnia. A hirdetés szövege valós. 0 üzemórás: GoldFren fékbetét elöl+hátúl, olaj+szűrő(shell advance ultra 4t 10w40), fékolaj elöl+hátúl, légszűrő, gyertya.
Hibái: gumi elöl-hátúl 20%, első telók felújításra szorulnak
kb 40 000Ft, de ezt szerintem le is engedi az árból.
Magát a típust nem mondanám egy barátságos, könnyen kezelhető gépnek. Kifejezetten agresszív gázadásra és a motorfék is brutál.
Udv Urak!Szeretnek venni egy 426ost.....mire kell odafigyelni vasarlaskor?
Kineztem mar kettot,1ik papiros...erdemes papirost venni?Fokent turazasra hasznalnam,xr600r utan megtetszett nagyon.....de allittolag nem valami biztos a motorja.....a fotengelyen levo fogaskerek hajlamos ledaraloDni....cafoljatok meg.....illetve tapasztalatokat varok!
Koszi Urak!
Az YZ széria mind üzemórás akár 2T akár 4T,XT660X ha ragaszkodsz a Yamihoz,bár ég és föld az YZ hez lépest,de én anno nagyon szerettem,ha hard supermotot keresel az mind üzemórás lesz...
sziasztok, Azt szeretném megtudni hogy a yamaha yz426f-be van -e nem üzemórás supermoto. Mert neten van fent papíros és nem akarok üzemórás mocit válaszotok előre is köszönöm
Azt szeretném kérdezni hogy a 4 napos ünnepek alatt mentek e ki Bagra a pályára, turkálni és/vagy motorozni.
Csakmert tervezem hogy ismét kimegyek, de ha már megyek akkor úgy mennék hogy legyen is kint valaki!
Ha a tulaj időben cserélte a megfelelő alkatrészeket akkor nem nagyon lehet gond, de sajnos sokan hajlamosak kitolni az időintervallumokat, mondván csak hobbira használta. Attól még ugyanúgy ketyeg az óra....
adhatnál egy cimet.....
Nálunk is van egy eladó 426-os. Nemrég vette a srác, de családi okok miatt el is kell adnia. A hirdetés szövege valós. 0 üzemórás: GoldFren fékbetét elöl+hátúl, olaj+szűrő(shell advance ultra 4t 10w40), fékolaj elöl+hátúl, légszűrő, gyertya.
Hibái: gumi elöl-hátúl 20%, első telók felújításra szorulnak
kb 40 000Ft, de ezt szerintem le is engedi az árból.
Magát a típust nem mondanám egy barátságos, könnyen kezelhető gépnek. Kifejezetten agresszív gázadásra és a motorfék is brutál.
Kineztem mar kettot,1ik papiros...erdemes papirost venni?Fokent turazasra hasznalnam,xr600r utan megtetszett nagyon.....de allittolag nem valami biztos a motorja.....a fotengelyen levo fogaskerek hajlamos ledaraloDni....cafoljatok meg.....illetve tapasztalatokat varok!
Koszi Urak!
Holnap déltől kint vagyunk
Köszi, hellóóó
Valamelyik nap biztos hogy kimegyünk,csak még nem tudom mikor.
Ha tudom szólok.
Azt szeretném kérdezni hogy a 4 napos ünnepek alatt mentek e ki Bagra a pályára, turkálni és/vagy motorozni.
Csakmert tervezem hogy ismét kimegyek, de ha már megyek akkor úgy mennék hogy legyen is kint valaki!
Na szép napot!
http://www.cmsnl.com/
Minden típushoz!
Ha szerviz manuált akkkor bocs! :)
Van egy eladó új rev boxom -- http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Vagy keresek yz 450 2003-ashoz lendkereket.
703377989