8 rongy körül volt...
Hát kapd szétt, vagy vidd el szakihoz az totál pucoljátok ki!
laikus szemmel nem venni észre a dolgot, de aki látott már pár ilyet az tuti vágja mi a probléma melegágya.
Szia Csipter!Az RMZ Keszthelyen vettem elöször én aztán vissza vittem a srácnak mert voltak hibái rendesen!Hajtokar elsö felni törött meg ilyen aproságok!Egy olyan kérdésem lenne hogy felöntöm a motr hütöét és kb 6 perc után eltünik belöle vagy fél liter!A vizpumpa tömités azt most cseréltem!
Most nézem azt az rmz-ét nem keszthelyről vetted?
Én majdnem azt vettem + csak hajtókaros volt + ilyenek.
Legalábbis ezt mondta az akkori tulaj, azt le sem mentem + nézni
Szia.
Az enyémet elbaszták, csapágyat cseréltek rajta és nem tudták vissza tenni a fogaskereket(el is törték)
Most van 1 fogaskerekem és a vez tengelyem ezeket kellene párosittani.
Csak ugye pontosan be kellene fokolni
igazábol ennyi, amit vett bele srác proxot+ az 1 kalap fos
a dekopresszor sem müködik jól rajta, szétbaszta a szelepeimet(beverődtek) melegen nem indul + ilyenek.
e-mailban légyszi küld el a számukat elérhetőség az adatlapomon.
köszi előre is
Bár most veszek használtba 2 tengelyt
De ezt is + csináltatom
Szia Csipter!Mi a baja a vezérmütengelyednek!Én most csináltattam meg a motoromét!Nekem le volt pattanva egy darab belöle!Ha kell a telefonszámuk akkor meg tudom adni!
Hello. Írj egy elérhetőséget légyszíves. Visszakerült hozzám a 426-os amit még a haverod tőlem vett. Lenne pár kérdésem. Vagy a srác számát is leírhatnád. Köszönöm.
Hát, ennyi idősen bármi lehet... lassan 10 éves lesz
Amúgy hajtókar, vez.lánc, ennyi idős korában a főtengelyen lévő vez.lánc fogaskerék állapota is kérdéses lehet.. meg ugye a szelepekbe mennyi óra lehet.. egy megadja magát, elrendezi a dolgokat és mindjárt ráköltöd majdnem a motor árát
De akár jó is lehet ha szervizelték rendszeresen és néha költöttek is rá
Valakinek nincs jó állapotú alumerevítős kézvédője?
Hát kapd szétt, vagy vidd el szakihoz az totál pucoljátok ki!
laikus szemmel nem venni észre a dolgot, de aki látott már pár ilyet az tuti vágja mi a probléma melegágya.
Mi történt vele?
Fehéréknel lett vásárolva
Előre is köszi
Sürgősen szükségem lenne rá.
Üdv
tegyél + bele azt ha sok neki azt úgy is kinyomja....
Én majdnem azt vettem + csak hajtókaros volt + ilyenek.
Legalábbis ezt mondta az akkori tulaj, azt le sem mentem + nézni
Az enyémet elbaszták, csapágyat cseréltek rajta és nem tudták vissza tenni a fogaskereket(el is törték)
Most van 1 fogaskerekem és a vez tengelyem ezeket kellene párosittani.
Csak ugye pontosan be kellene fokolni
igazábol ennyi, amit vett bele srác proxot+ az 1 kalap fos
a dekopresszor sem müködik jól rajta, szétbaszta a szelepeimet(beverődtek) melegen nem indul + ilyenek.
e-mailban légyszi küld el a számukat elérhetőség az adatlapomon.
köszi előre is
Bár most veszek használtba 2 tengelyt
De ezt is + csináltatom
07-es...
előveszem vagy harminc év mulva és mocizok vele jót
Amúgy hajtókar, vez.lánc, ennyi idős korában a főtengelyen lévő vez.lánc fogaskerék állapota is kérdéses lehet.. meg ugye a szelepekbe mennyi óra lehet.. egy megadja magát, elrendezi a dolgokat és mindjárt ráköltöd majdnem a motor árát
De akár jó is lehet ha szervizelték rendszeresen és néha költöttek is rá