Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár kommenttel ezelőtt még nagyon dícsérte a 400F-et, hogy milyen megbízható volt neki.
Melyik topikon lehetne veled dumálni?
csak inább megkérdezem mert nem akarok pofátlanul beirkálni mindenhuva
Drága,egy pöppet
Krisztián látom te is inkább átnyergeltél 2t-re sztem jó döntés volt!a 4t annak valo akinek van minden évbe 200ezer forintja kidobni való
Igen SHOWA! A KYB-hez mennyi a kulcs?
km óra kihajtást látok az egyik képen szerintem ez vagy egy xt vagy egy tt 600-as és de ezekből nehéz megmondani
Milyen teló? Showa? Én a KYB Kulcsokat az aunerbe vettem!
Itt a pont....! Mondjuk az olaj márkájából nem sok jót jósolok.
"most xado olajat használok nem érezném hogy rosszabb lene a motultol"

Ettől függetlenül még lehet, hogy hasonló használat mellett egy évvel hamarabb kell majd szervízelned a motort.
Azért ezt így, hogy eddig ilyen olajam volt, most meg amolyan és ugyanolyan a motor tőle, nem éri meg a drágábbat venni szerintem hülyeség kijelenteni.

Vegyél egy új YZF-et, használd verseny körülmények közepette egy szezonon keresztül X olajjal és vegyél egy ugyanolyan motort, használd ugyanúgy egy szezonon keresztül Y olajjal, majd szedd szét és kiderül, hogy van-e különbség X és Y olaj között.

Egyébként köszi az egyetértő szavakat, mellesleg nem 426-os az enyém, hanem csak 250-es.
Hali mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni!
Meg tudná vki mondani,h az alábbi képeken látható teló milyen motoré lehet?
Telóvédőt akarok rá venni,de vhogy nem olyan a felfogatása mint az Yz-ké.
91-es évjárat.
Ha vkinek van ötlete,és meg is osztaná velem azt meg köszönném!
A gsxr-em kb 1 hónapja volt szerelőnél tavaszi átnézésen! Jól lehúztak meg semmit sem cseréltek ki rajta! Az volt az utolsó motorom ami szerelőnél járt!
Motorozásra szánt pénzből tényleg fogadhatnál egy tanárt...
Ezért vannak a szerelők....
halí.a hejesirásom szörnyű de nem ez a lényeg, olvastam haqanrgi te is ugy sz.motorozni mint én,és ha jolsejtem 426fed van, az ényémís nagyon jolnéz kí sőt föld utat nem is látot csak nálam mert supermotoként használták, elsőre beleszretem.én is endurozásra használom csak a lánckerekeken let 1kicsit variálva mert amugy szétpörögte volna magát,szerintem is ha nincs anyira pörgetve ahogy te is irtad és szolidaban van használva joval többet kikel birnia,nekem fél éve van meg mindig rajta vagyok ha tehetem,de öszintén megmondom a sok rémhirtől én is félek,sok mulik azon hogy az előző gazdája menyire figyelt rá,az én tapasztalatom az mert elöte már volt 2 enduro2t,2 enduro4t 1 cross2t, a használt motorokra mindig költeni kell, épen ezért a yaminak mindent megadok.ja és aszem te irtad hogy sok leharcolt motort látál sajnos ez igy van,még anyit olvastam a forumon az olajokrol volt aki nemérti miért istenitik a motult,szerintem is nagyfeneket keritenek neki,én is használtam most xado olajat használok nem érezném hogy rosszabb lene a motultol anyí a különbség talán a motulal nem volt ijen csendes meg dinamikus, egyik barátom javasolta,higyem el nemfogom megbáni .
Megsüllyedtem első teleszkóp ügyben és úgy emlékszem te is magad csináltad a tiédet! Arra lennék kiváncsi hogy a teló tetején található anyához hol lehet kulcsot venni!? 50 -es anya nagynehezen szereztem hozzá krovafejet amikor megpróbáltam rátenni akkor meg kiderült hogy 8lapú ! Mindenhol csak hatlapfejűt találok, csillagvillás megint nemjó rá, sima villástól meg félek mert nagyon kicsi a felület ahova rámenne! Ja meg más speckó szerszám is kell hozzá ?
megoldható hívj fel és megbeszéljük tell szám az adatlapon
Hello!
Lelazult a főtengelyről az anya és megnyalta az oldalát!
eltört vagy miért kell neked dekni én a 426-os hoz kérdeztem meg 4 éve de mikor megmondák a yamahánál az árat ki is fordúltam akkor 100db ezres volt
Hy!

Szükségem lenne yz450 03-hoz kuplung oldali oldaldeklire amiben a vízpumpa van!
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm!
ester- technosynthetic.

Ez azt jelenti, hogy csak rész-szintetikus olaj a Motul 5100?
Endurózgatni nagyon kellemes,de az mx most nagyon megtetszett és inkább pályára szeretnék többet járni.
Nagyon egyszerű:újabbat szeretnék.2007től errefelé szeretnék venni valamit majd.Meg pályára sok nekem,elég lenne a 250 úgy érzem.
Motulból a 300v nyomatják ilyen gépekbe
Miért adod el a mocit?