Nézd meg a könyvben milyet ír elő a Yamaha.
API-Sx,ahol x minél hátrébb van az ABC-ben,annál jobb minőségű az olaj.Ezt vesd össze az 5100-al,ha pl API-SG van előírva és az 5100 API-SH,akkor baja nem lehet tőle.De kétlem,hogy nem lenne jó bele.
Motul 5100-at beletehetem a 250F-be?
Olajos topicban azt mondták, hogy gyenge lesz az oda, de nekem meg versenyző ismerős ajnálotta.
(Castrol Power 1 túl olcsó, hogy igaz legyen, nem akarom ukrán katyvasszal megjárni)
Lehet heggejtgetni,de eltörik mellette,akkor viszont felesleges,ha belül porlik az anyag.Ott jól ki kell drótkorongozni.Szoptam már jópár ilyen felnivel,kemény pálya szétüti,homok-sár mehet heggejtettel
Sziasztok!
olyasmi problémám van hogy reped a hátsó felnim(ráf)
tudtok esetleg használt ráfot?
vagy mennyire ajánljátok a hegesztést? tudok aluminium hegesztőt.
tudom hogy ez egy crossmotor meg minden és h nem kéne gányolni ezért kérdezem tudtok e használt felnit amit csak fűzni kell.
nem sürgős mert nem reped tovább, de szeretném majd kicserélni.
Ja és fontos szempont az ár is.
köszi
Ha heti 50 km-et fogok motorozni (nagyon úgy tűnik, szigorúan ennyi lesz a max, amit rá tudok szánni), persze szoft enduros tempóban, lényegesebb hegymászások nélkül, akkor hogy jön össze az olajcsere? (az üzemórászmláló tuti biztos fog kelleni nekem is, de egyelőre azon vagyok, hogy az olajat és a szűrőt meg tudjam venni)
API-Sx,ahol x minél hátrébb van az ABC-ben,annál jobb minőségű az olaj.Ezt vesd össze az 5100-al,ha pl API-SG van előírva és az 5100 API-SH,akkor baja nem lehet tőle.De kétlem,hogy nem lenne jó bele.