Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívd fel a pink motorst
Jó Csajok vannak , na azok majd meg mondják
Sziasztok!

Tudtok segíteni, hogy a két olajszűrő közül melyik lesz jó a 03-05-ös Yz250F-be?

szia nekem van komplett rugo meg hátso hid ha kell 06308435077
Sziasztok!

Eladó YZ központi rugóstagot keresek. Aki tud bontottan eladót, írjon kérem a yahzee@freemail.hu címre.
Köszi
akkor nem kédek semmit, ha a papíron nem írták a 450-est
Akkor drótozzad
Most már tudom a titkos VB-s tuningot
Azzal
Dróttal?
Ne buzulj vele,küld el,vagy hozd el,ahogy olcsóbb.Megcsinálom, tuti lesz .
Nem tom még mikor megyek gotthárdra de ha arra járnék majd rádírok azt megsassantom!Aztán majd vmikor már majd tényleg kimegyünk egyet csapatni
Itt az RM! Bontatlan állapotban!
kb 2 hét múlva összerakom, majd ha gondolod megnézheted!

Kérdezed vagy mondod?
A 450 nemvolt a papírján.
Enyémre is passzol
2007-es
sziasztok.
olyasmi problémám van hogy a kayaba teleszkópom a csavarok által szinte fullra be van keményítve de síkra ugratáskor általában bekoppan.85 kiló vagyok, szerintem nem kéne bekoppania soha. szerintem kevés benne az olaj.
namost, mennyi olaj kell bele és házilag meg tudom csinálni az olajcserét? ha más tippetek van hogy mi lehet a baj akkor légyszi áruljátok el. a szimeringek nem eresztenek!
(nem annyira vészes a dolog mert így is el vagyok vele, csakhát mégis.....)
tegyél fel képet Rm-edről képeid közé igen kiváncsi vagyok rá! 2008-as
A kawa az öcsémé!Enyém a 25ös Yz!mi vejkére járunk ott van cross réssz meg egy k nagy enduro rész.de már voltam kinnt megnézni csákányi pályát oda is szeretnék vmikor már eljutni.jó lenne ha öcsém el tudná adni kawáját aztán venni akar ő is egy Yz-t aztán mehetne a menet mindenfele a környéken
Vadonatúj még ki sem próbált higashi kipufogó YZF 400/426 meg azthiszem az első 250 f-ekre eladó!
Motort eladtam még mielőtt megjött a dob ugyhogy nekem már nemfog kelleni!
Ár: 38 000 Ft
Felhívtam őket és sajnos csak kayabához van kulcsuk
Láttam hogy árulod a kawát! Újabbat akarsz?
Múltkor voltam Egervölgyön, tuti pálya . Te hova szoktál menni?
A tiéd egy full felújított gép! Nemtudom mitől parázól, az ha hobbi szinten használod 2 évig problémamentes lesz!
akkor felveszle msn re
Szeva Amelyik szimpatikus Mindenhol vagyok Vagy van adatlapon msn,mail cím is
neki 426 volt
De a 400 is megbízható,ha normálisan volt karban tartva.
50 euro