Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép a motor, de mikor sarazod már össze?
Ne, hogy fotelcrossos legyél! :)
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy minden motorozás után nyissam meg a leeresztőszelepet az első teleszkóp tövében.
Erről mi a véleményetek?
Egyedi background grafikával várom a napsütéses hosszú hétvégét!
Jókor gyüttem Küld el,megcsinálom
Sziasztok!
Yamaha yz 426f első teleszkópot lágyabbra szeretném állítani. Tud valaki ebben segíteni?
Küldj róla képet! spudy@citromail.hu
SZia köszönöm a segitséged, ok megprobálom
szia én tudok neked segíteni fel vettelek msn-re
Helló
Ő tud neked mindenféle gyujtásban segíteni: 06 20/925-5645
Hivatkozz Norbira a topikból!
Üdv sok sikert!
Adok érte egy újszerű 100g-os ezüst láncot.
Sziasztok! '89es 250es YZ -hez kellene sebességváltó fogaskerék és léptetővilla, ha valaki tud alkatrészt írjon.
tel:06308648607
yamaha yz K&N sportlevegöszürö eladö.suzuki rmz hez is jo
ment a mail
Csipter, bocs, elírtam a neved.
Ha esetleg mégis tudnám utalni ma délután a megbeszélt összeget akkor tudnád küldeni?
Ezeket a képeket tudom nyújtani, mindenkin másképp áll. Rajtam is másképp van, meg rajtad is.
Én vinném most már egyébként, de remélhetőleg vagy csütörtökön, vagy pénteken kapok fizetést, most már sisak, csizma sok volt erre a hónapra, a protektort csak az áprilisiból fogom tudni fizetni.

Köszi Csika a türelmed.
KÖSZÖNÖM.
szia attól függ mi kell neked újonnan nagyon drága mulatság a váltó 4 fogaskerék új ára olyan 100 körül van én tudok neked bontott jó állapotú komplett váltót szerezni ha érdekel hívj fel és meg beszéljük 06702291303
Én is várok, mert lehet hogy elviszik 14-ért is .
Addig meg itt is jó helyen van
Sziasztok!
Segítség kellene hogy a YZ 250-s 2T 2001-hez,hol tudnék beszerezni újonnan elfogadható áron sebességváltó alkatrészeket.
Köszi.
Köszi!

Nem kekec, de megvárnám, míg átjönnek rendes felbontásban is emailen.
arohadékok
, nem mentek el a freemailba a képek