Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinézhetünk oda is...Én mikrobuszban alszom a csajokkal.

hát Liget. Eyg másik pálya a DP-től kb 5 km. De baromi jó...
Mitakarunk? én nemértelek teljesen hüle vagyok
és akartok Ligetezni is vagy az most kimarad?
Mert ha igen akkor rá kell szerveznem a pályára.
én tuti
Sziasztok szügségem lenne egy1985-1988 YAMAHA YZ 250 BLOKK BALL ÉS JOBB OLDALI FELÉRE.HA VALAKI TUDNA ALKATRÉSZT KÉREM IRJA MEG.KÖSZÖNETTEL ZOLI
sátrasan lesztek a DP-ben?
hüvelyezés = perselyezés! Van aki így mondja van aki úgy.
Ha sérült a nicasilod akkor nincs nagyon más választásod.
Vagy új henger, vagy hüvelyt neki.
ha mindenáron el akarod baszni a beállításokat akkor tekergesd az alapjárati keverékszabályzó csavart valamerre.... durrog az majd...he ez fontos
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van nekem egy Yz490-es krossz motorom.Mostanába olyna problémái vannak hogy elkezdem neki nyomni 5.be vissza engedem a gázt megint odehúzom és elkezd krákogni a motor.Rángat, kihagy, nem megy utána.Visszább esik a fordulat és ismét megy addig amíg ki nem húzatom.Segítsetek légyszíves.Kisebb gyertyahézagnál ritkábban csinálni. Több gyertyával is próbáltam már.Aki tud segíteni kérem segítsen.Köszönöm!
Amint tudok valamit írok, este dáridó lesz az tuti
Nappal moccolás
Ma meg elkapott valami vírus, nagyon szarul vagyok
Akkor mi lenne az ésszerűbb?
-hüvelyeztetni
-perselyeztetni
-fúratni
Nem tudom hogy fúrás után mennyit bír a henger és a dugó.
üdv. Pár éve hobbimotorozgatok, és csak most jutottam el arra a szintre, hogy vegyek crossmocit. Haveroknak yzf 250 esük van, tetszett ezért én is vettem egyet,2005-ös évjáratút, és az lenne a kérdésem, hogy mért nem durrog? Haveromé olyanokat visszadurran, hogy valósággal megijedek pedig 20 méterrel mögötte vagyok, az enyém pedig néma:D ha veszek rá sportdobot, vagy akármit úgy szerintetek jó lesz? Tudom, nem fontos, nem életbevágó, hogy visszaszóljon, de azért szeretném, ha durrogna a picikém. Várom az ötleteket:D:D
miért ? Sérült a Nicasil a hengeren?

nekem a Wertex hüvely meg a jó minőségű gépmunka meg a dugó-gyűrű-tűgörgő 65 darab ezresbe volt a 250 Crhez.
már mint a nicasilos hüvelyt ha jól tudom nem ajánlatos fúratni
mert amint hallottam hiába fúratnám meg..... nem lenne már f*sza
és a hüvelyezés?
dugó+gyűrű kb 23-4lehet
Halli
+van, Szombat megyünk a párommal, ( de mocit nem visszünk, bámulunk majd banbán )Tudok nézni vatlami programajánlót küldeni ?
Hellósztok
meg tudná nekem mondani valaki hogy kb. mennyibe kerül egy 94-es évjáratú 125-ös yz újra hüvelyezése+dugó+gyűrű ?
Látjátok, erről beszéltem imádom a 2T illatát
Ha ilyen esős idő marad akkor az sx-pálya nem használható, a hullámsorban, fordulókban áll a víz.... Viszont az mx-pálya a hétvégén tökéletes volt, pár körig azért szenvedtünk a sárral, de utánna nagyon jót motoroztunk. Arról lefolyik a víz, néhány helyen áll csak meg.
Lehet én is csatlakozom, akkor +1 yamaha (YZ 250).
Ha összejön, lesz egy kis kedvcsináló SX edzés, mit mivel érdemes és hogyan, nyelvünk lógni fog, szervezés alatt van a 2010-es RMZ 250/450 kipróbálása, lesznek lányok is, kaja is.
Valszeg én eséstechnikai bemutatót tartok, és felvonulnak (emiatt) a megyei mentők is.
Ajánlom hogy le gyereb@zd+
Juni 12-13 ra van tervezve, gyere mert YAMAHA találkozó lesz ha ez így fog tovább menni
Keme
Molnárzó
Sanya72
Te
Jómagam
+nem is tudom annyi mindenki
Akkor veszek 1-et neked , fékbetéteknek+ utánna járok!
Na písz