Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lézerkard,hol van?
Köszi, várom!
Délután tolom a képeket, most értem haza . Azt a többit meg mailba
Csipter küldtem egy mailt a protektorral kapcsolatban.
Ha küldesz képet, hogy áll az emberen, érdekelhet mégis.

Köszi!
Meg ilyen szaobol van sok
Hat megmondom oszinten azt nem nagyon talaltam errefele, pedig mindig nyitott szemmel jarok. M3 BMW-vel dunat lehetne rekeszteni, de motorost nem latok annyit, lehet mert szar ido van, kurva hideg meg mindig esik. Terep lenne fasza, de inkabb golfpalyak vannak. Remelem egyszer azert belebotlok egy crosspalyaba is valahol mar vegre...
Egyben alkatrésznek yz 250

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ok kösz
Nem én hanem haverom akar venni. Lehet jó vétel lenne az a motor nekem is csak most nincs guba. Yamahát meg nem adom
Yamaha Fehér Pilisborosjenő, de általában fel kell újítani mert azért ment el a gáz.
Sziazstok nekem yz 250 es 85ős kiadás motorom van.ha valaki tud gyujtáselektronikát,lendkereket, irjon megveszem,,,,,,,
Meg gondolandó
Találtál valami motoros boltot kint? Vagy nem igen vegyülsz a városba?
csika mester, adatlapján van telefonszám meg minden. Beszélni kell a Csávóva tudja rá a megoldást
Csak akkor, ha ideugrassz és segítesz befejezni a munkát
Hello
Az yz -m gázos rugóját,ill annak tartályát hogy és hol lehet utánatölteni,feltölteni nyomásérték..stb!
Vagy mi a megoldás ?
Várom segítő válaszotokat!
Köszönöm
sziasztok nincs véletlen valakinek yamaha yz 250f 2001-2002-es évjárathoz olajszivattyúja meg vízszivattyúja azt hiszem 2007 ig ugyan az való bele de nem biztos! előre is thx!
Nem nyultam hozzá Meg nem is fogok.
De amióta kicserélték a vezláncot, nem ugy indul mint régen .
Husvét vasárnap nem jössz pályázni?
Elbarmoltad? Minek nyulsz olyanhoz, amihez nem ertesz?
Ha nagy a szelephézag, veszíthet a motor az erejéből?
Hát, én a KYB-ból kiindulva az alsó részen bele van nyomatva hogy mi is.
De nagyon kamu telot nem hiszem hogy találni , ezt így nehéz megmondani, de csak látod rajta hogy melyik cég által gyártott termék
Venni akarsz?
Csőőő!
Adott egy motor WP telókkal vagy csak WP matricával?
Ha eredeti akkor gravírozva van? Merre keressem?
thx
Sziasztok SOS Ha valaki tudna nekem segiteni.nekem gyujtás rész kellene lendkerékel és gyujtáselektronikával együtt ha valakinek van elfekvö akkor szoljon megveszem...... elöre is köszönöm......
Szia most látom van alkatrészed yz 250 hez...nekem kellene 85 kiadás.... gyujtás lendkerék meg elektronika ha tudsz létszives irj