Hat megmondom oszinten azt nem nagyon talaltam errefele, pedig mindig nyitott szemmel jarok. M3 BMW-vel dunat lehetne rekeszteni, de motorost nem latok annyit, lehet mert szar ido van, kurva hideg meg mindig esik. Terep lenne fasza, de inkabb golfpalyak vannak. Remelem egyszer azert belebotlok egy crosspalyaba is valahol mar vegre...
Hello
Az yz -m gázos rugóját,ill annak tartályát hogy és hol lehet utánatölteni,feltölteni nyomásérték..stb!
Vagy mi a megoldás ?
Várom segítő válaszotokat!
Köszönöm
sziasztok nincs véletlen valakinek yamaha yz 250f 2001-2002-es évjárathoz olajszivattyúja meg vízszivattyúja azt hiszem 2007 ig ugyan az való bele de nem biztos! előre is thx!
Hát, én a KYB-ból kiindulva az alsó részen bele van nyomatva hogy mi is.
De nagyon kamu telot nem hiszem hogy találni , ezt így nehéz megmondani, de csak látod rajta hogy melyik cég által gyártott termék
Venni akarsz?
Sziasztok SOS Ha valaki tudna nekem segiteni.nekem gyujtás rész kellene lendkerékel és gyujtáselektronikával együtt ha valakinek van elfekvö akkor szoljon megveszem...... elöre is köszönöm......
Ha küldesz képet, hogy áll az emberen, érdekelhet mégis.
Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Nem én hanem haverom akar venni. Lehet jó vétel lenne az a motor nekem is csak most nincs guba. Yamahát meg nem adom
Találtál valami motoros boltot kint? Vagy nem igen vegyülsz a városba?
Az yz -m gázos rugóját,ill annak tartályát hogy és hol lehet utánatölteni,feltölteni nyomásérték..stb!
Vagy mi a megoldás ?
Várom segítő válaszotokat!
Köszönöm
De amióta kicserélték a vezláncot, nem ugy indul mint régen .
Husvét vasárnap nem jössz pályázni?
De nagyon kamu telot nem hiszem hogy találni , ezt így nehéz megmondani, de csak látod rajta hogy melyik cég által gyártott termék
Venni akarsz?
Adott egy motor WP telókkal vagy csak WP matricával?
Ha eredeti akkor gravírozva van? Merre keressem?
thx