Véleményeteket szeretném kérni...Igol 2T verseny olajról mit lehet tudni ?Valaki használ itt ilyet?Most Castrol Power1 Racing-el járok? melyik a jobb? Szeretnék mindent megadni olaj téren az én drágámnak....:)
Így jártam szerdán a kis YZ-mel:( Szegény az utolsó pillanatig bitang volt:)Az előző sóher tulaj meg...neki motor nem való...http://www.sportmotor.hu/motor...
helló mindenkinek! valaki tud segíteni ? 87 - 93 évjáratú yz 125 henger osztókőr méret érdekelne? vagy rossz henger megvételre, előre is nagyon köszönöm!
Hétvégén mentem egy 426-os yamival és ugró után a mandínerben mikor behúztam a kuplungot, hogy visszaváltsak leállt, nem is egyszer.Ezt hogyan lehetne orvosolni?Nagyobb alapjárat?
Nem is kűzködtem vele, csak 2 kört, utána visszaültem az enyémre! Avval valahogy jobban ment...
Épp azért variálok most ennyit, mert lehet, hogy kivágok egy csimó pénzt olyan felszerelésre, aminek nem biztos, hogy hasznát fogom venni-úgy legyen- és inkább magára a motorra költhetném.
Nem olyan szélles, hanem olyan koszos
Nem is kűzködtem vele, csak 2 kört, utána visszaültem az enyémre! Avval valahogy jobban ment...
Épp azért variálok most ennyit, mert lehet, hogy kivágok egy csimó pénzt olyan felszerelésre, aminek nem biztos, hogy hasznát fogom venni-úgy legyen- és inkább magára a motorra költhetném.