Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Véleményeteket szeretném kérni...Igol 2T verseny olajról mit lehet tudni ?Valaki használ itt ilyet?Most Castrol Power1 Racing-el járok? melyik a jobb? Szeretnék mindent megadni olaj téren az én drágámnak....:)
Így jártam szerdán a kis YZ-mel:( Szegény az utolsó pillanatig bitang volt:)Az előző sóher tulaj meg...neki motor nem való...http://www.sportmotor.hu/motor...
Jól van, az lesz!
helló mindenkinek! valaki tud segíteni ? 87 - 93 évjáratú yz 125 henger osztókőr méret érdekelne? vagy rossz henger megvételre, előre is nagyon köszönöm!
jah kicsit baszkodd meg az alapjáratit.
Úgy akartam írni, hogy előtte... Ugró után mandíner előtt vissza egyet, akkor fulladt meg.
Van olyan mint a Zilplató!
Nem olyan szélles, hanem olyan koszos
Jaja,asszonynak mondom,valami megcsípett,fotózd má le me nemlátom Van akkora hátam mint állat
Mit az értelmetlen kérdéseket?
Nyomjad Te is
Engem annak néznek,azé írtam Bírja a pofám
Nem akrtam mondani, hátha hülyének néznek
Előtte kéne féktávon visszaváltani
Mandínerbe Rakod a sebességet?
Hétvégén mentem egy 426-os yamival és ugró után a mandínerben mikor behúztam a kuplungot, hogy visszaváltsak leállt, nem is egyszer.Ezt hogyan lehetne orvosolni?Nagyobb alapjárat?
Nem is kűzködtem vele, csak 2 kört, utána visszaültem az enyémre! Avval valahogy jobban ment...
ment a mail
Na,az baba Én má erre az egy-két évre nem frissítgetek,elég a neten
De én vasárnap ültem motoron igaz csak lájtossan Cuccaimat csakis frissítés miatt adom el.
A tiéd az más eset,eszembe sem volt,bocs ha Hátha megveszi tőled
Erről jut eszembe!Van egy eladó sisakom egy csizmám és egy protektor ingem
Sok magát motorosnak valló ismerősöm,csinálta ezt,azt mindent megvett egyet esett,azt mindent eladott szaré-húgyé Azóta sem ültek mocira
Já, de szíííííííííííp
Dehogy is.

Épp azért variálok most ennyit, mert lehet, hogy kivágok egy csimó pénzt olyan felszerelésre, aminek nem biztos, hogy hasznát fogom venni-úgy legyen- és inkább magára a motorra költhetném.