szép estét !hnap rendelem meg a kipufogót hnap jön haza a csávó amerikából aki ott a motostylingon evvel foglalkozik :\ mennyi idő amíg megküldi a posta 3-4 munkanap ?
hát szerintem elég csunya, olyan tul nagynak tünik szegeny motorra
én msot azon agyalok hogy télen rakok felmég egy dobot, vagyis két dob lesz rajta de két kis rövid, kb 30 centisek
Holnap, ha nem felejtem el csinálok róla képet..ma már nem
nem én vettem, de ha minden igaz akkor a Lurdyban a fsz.-en valami tuning bolt? -ban szerezték. ott 14E volt meg egy kicsit kisebb is 7-9E körül. De ez már több mint egy éve volt...
Szerintem az univerzális az nem azt jelenti, hogy mindenre simán fel lehet rakni!
Vagy megoldod magadnak és gyártassz hozzá közdarabot, vagy biztos lehet rendelni valahonnan!
Lehet, hogy a gyártó árul hozzá!
De ez csak az én véleményem, nem 100 !
üdv, írtátok azt a 15 000 króm sportkipuffot... aztán megisrendelném meg minden de az hogy univerzális azt hogy kell érteni ? ( gondolom h akkor minden motorra jó ) de nincs olyan kipufogó ami mindenre jó Help me pls! I'm blonde :D
én msot azon agyalok hogy télen rakok felmég egy dobot, vagyis két dob lesz rajta de két kis rövid, kb 30 centisek
Kb 50cm a dob + a közdarab.
Üdv
nem én vettem, de ha minden igaz akkor a Lurdyban a fsz.-en valami tuning bolt? -ban szerezték. ott 14E volt meg egy kicsit kisebb is 7-9E körül. De ez már több mint egy éve volt...
Nincs msn címem, de e-mailt írhatsz és amint tudok válaszolok. Univerzális=szereld magad!:) meg lehet szépen csinálni..
Üdv
(petrikakos@freemail.hu)
A kipufogó "univerzális" ami azt jelenti,hogy
megfelelő előkészitéssel amit a vásárló álit elő feltehető motorra!
biztos szép lesz ha én csinálom nah majd szépen megkérek vkit :S
Vagy megoldod magadnak és gyártassz hozzá közdarabot, vagy biztos lehet rendelni valahonnan!
Lehet, hogy a gyártó árul hozzá!
De ez csak az én véleményem, nem 100 !