A WR-nek a blokja az olyan lesz mint az R-nek?azt nem hiszem mert ugyhalottam ah a WR 125 az erösebb lesz valamenyivel!és az nem 15le lesz hanem 23le azt mondták!de nem érdemes azt veni sztem csak kezdöknek!az böségesen!
attól függ h mennyit mész vele:) lefogja, inkább egy sportdobot csináltass, mg annak is jobb a "folytása" mint ennek, vagy a legjobb ha szerzel egy gyárit, de az csendes:)
Ha Xt-t akartok veni ezt vegyétek meg jol jártok vele!Igen soakn irtátok h kicsi az alapjárata azt belehet állitani de egyébként semi más baja nincs!nekem az Xt125r van de nekem az kevés én a sebesség miat ennék csak másikat!Egyébként meg 15le és a sebessége 118km/h!De ez a motor csak azoknak jo akik most tanulnak meg motorozni vagy akik most szerezték meg az A1-es jogositványt azoknak 1-ö osztályu!Nekem már gyenge!De ezt a motort érdemes megveni!
Négyütemű motoroknál régen azt tanították, teljesítmény szempontjából legjobb, ha nincs a motoron kipufogó, hanem a gáz szabadon áramlik ki. Nos, a négyütemű motoroknál is szükség van némi fojtásra, a kipufogórendszeren keresztül lehet befolyásolni itt is a teljesítményt és a nyomatékot. Leegyszerűsítve a helyzetet, minél nagyobb teljesítményt kívánunk elérni, annál nyitottabb rendszert kell szerelni a motorra. Viszont a méretezés pontos mérnöki munkát igényel. Ha csak a gyári rendszeren hangosítasz, vagy szereled le a dobot, akkor lehet, hogy a hangversenyt te nyered meg, de ezzel párhuzamban teljesítményvesztést kell majd elkönyvelned. Ha pedig a komplett kipufogórendszert szereled le, akkor előbb - utóbb (de inkább előbb) elolvadhatnak a motorod szelepei.
Ha elkezd csörögni a blokk, akkor biztos észre veszed, de ha viszed következő szervizre akkor nézesd meg a szelepeket mindenképp vagy kérdezz meg valakit akinek nyitott rendszer van a motorján.
Hi!
Szerintetek az probléma, hogy a motorom előző gazdija szétberhelte a kipufogót?
Pontosabban ki van vágva a vége, meg szerintem bentebb is volt valami!
Nem fogja ez így legyilkolni a motort?
valaki megtudná mondani h milyen az xt visszapillantójának menete? m8as menetü visszapillantó tükör jó bele? 08as modellről lenne szó, bár nemtudom szerintem a régi modelleknek ugyan az..
A képeiden a nagy hegyre fel mentél már vele?
Fehérben is lehet kapni? Ez már befecskendezős?
Nem kel többet bujkálni a rendőrök elöl
Ezt most olvastam!
Szerintetek az probléma, hogy a motorom előző gazdija szétberhelte a kipufogót?
Pontosabban ki van vágva a vége, meg szerintem bentebb is volt valami!
Nem fogja ez így legyilkolni a motort?
Honda CBR 125,cg 125,xr 125
Yamaha YBR 125,YZF-R125,XT125x/re,WR125x/re