Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köxi! Király vagy! nekem már nem volt erőm elmagyarázni...
Ha valaki veszi a fáradtságot és megnézi, írja már le mit talált.
persze van ilyen, csak azt nem tudom h az xtben van-e:) szétszed megnéz:) am. srből folytáskivétel 1 óra... abba benn van a karbi előtt egy folytólap csodákszom h megy az a motor folyotttan:)
Nem tudom xt-nél van-e ilyen. Tudtommal az általad említett megoldás síktolattyús karburátoroknál van csak.
Szívócső szűkítésről hallottam én is, de őszintén szólva annyira nem tarom valószínűnek, hogy szét is szedjem megnézni.
Na mégegyszer :)
Hallotam még olyanról hogy a karburátorban van valami kis lap ami jó sokat visszavesz a teljesítményből. Erről ti mit tudtok?
amikor van az a kijelzőn hogy a számos ford szám helyén a vonalkák vannak ott kell 3-4 mp-ig nyomva tartani és máris előjön
vissza egypár oldallal.. 600as xt...

többiek:
viszaolvastam egypár oldalt:) szánalmas.....
sziasztok!
Ma végre megint mehettem haver XTjével.
Az ő km óráját akárhopgy bűvöltem nem tudtam előhozni azt a skálás ford számmérős csak simán számokkal mutatja neki.akárhogy nyomogattama mode gombot nem tudtam előhozni.mitől lehet?van valami titka?
Más fórumok tapasztalata, hogy az ilyenek csak akkor tűnnek el, ha senki nem reagál a kötözködésükre, és nem válaszol senki a provokációra.

Unom már, hogy mindig ugyanazt az óvodás vitát kell olvasnom oldalakon keresztül, a motorról meg semmi. (Rendesebb helyeken az ilyeneket ki lehet tiltatni a fórum flood-olása miatt.)
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Úgy látom ezen megint ellesztek egy pár napig! Legalább addig se unatkoztok Miért nem motoroztok inkább?
örüljünk, hogy tud beszélni
Majommal nem lehet beszélgetni mert mindig ugyan azt mondja.
Én nem firkálom senki személyét sem pedig tulajdonát. Csak röhögni tudok rajtad(tok) Mindenféle hülyeségen felbaszod az agyadat, mint az oviban
Nos kiprobáltam a 15ös lánckereket elöl de nemsokat ért mert 5. ben egyszerűen hiába kapcsolok később 5.be nincs ereje tovább. Hallotam még olyanról hogy a karburátorban van valami kis lap ami jó sokat visszavesz a teljesítményből. Erről ti mit tudtok?
Figyelj! Mi közöd ahhoz, hogy mi miről és mennyit beszélgetünk közöd semmi sincs az Xthez. Akkor meg minek írogatsz ide a fórumra ha mindig csak más személyét és tulajdonát firkálod.
Jó ez az XT fórum, egy dologról vagy egy hétig tudtok vitázni! Ahogy el nézem 16-17 éves kor felett nem nagyon használnak 25-ös XT-t az emberek . Persze tudom, kivételek mindig vannak!
Teljes mértékben egyet értek veled miért baj az, hogy valakinek megveszik a motort az első motoromat a 3év alatt össze spórolt pénzemből vettem mert szüleimnek nem tetszett de aztán addig nyúztam őket még anyunak elkezdett tetszeni.
Egyébként van itt Bólyba egy srác crossozik már 2év alatt a 3. motorját kapja mindig a legújabb modellt yz 250f ek van neki most is 2 darab mindenki szidja hogy apuci megveszi neki a motort meg nagyképű meg ilynek rengeteg tanácsot kaptam már tőle nincs elszállva magától és ő a fekete bárány, milyen jó dolga van, pedig 8-18 óráig rendszeresen melózik a cégüknél meg ilyenek de mindenki szidja vagy csak irigyek ezt nemtudom.
belinkeltem 1 videót!
Igaz a YAMAHÁhoz az XT-hez meg a 4üteműekhez sincs köze, de azért szerintem nagyon jó vidi!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem idáig 1 motort sem vettek a szüleim...A kezdetektől fogva nem tetszett nekik, hogy motorozok. Most egész nyáron melózok, hogy meg tudjam venni.
ÉS nem tudom miért baj az ha a szülők megengedhetik maguknak, hogy a fiuknak vegyenek egy ilyen motort... Lehet, hog azt az örömet nem fogják átélni, hogy szét melóztzam az agyam és felülhetek a munkám gyümölcsére, deattól még ugyan úgy emberek és nem különbek annál akik megkeresték rá a pénzt...
Szerintem ezen felesleges vitázni...
ENNYI!
Nekem is vették a motort 1 fél forintom nincs benne. Most szégyenemben elásom magam vagy visszaadom a motort szüleimnek.
Helló nekem van egy eladó Xt-m képek az adatlapon 8500 körüli km nagyon megbízható gép frissen cserélve benne az olaj gyertya meg minden nem egy erőgép de nem is gyenge. Ha van kérdésed akkor vegyél fel MSN-re és mindent megbeszélünk cím az adatlapon.
csúnya rossz fiú! most sokkal kevesebb lettél a szememben
Nekem az egészet anyuci vette neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
De jövőre 2 havi fizetésből visszafizetem esküszöm nektek. Bocsánat
Na akkor most mondok neked valamit!
nekem 125ös 2t-m volt.és tényleg jobban megy meg midnen,de a fejemet lekajálta ha ugyan azt az iramot mentük terepen haver jött a 125ös xtvel (ami szerinted 1 rakat szar) én meg a 125ös DT vel neki megette a 3mat nekem a 6ot....
és fikázhatos szarozhatod az még azon a tényen nem változtat, hogy 1 jó kis gép. akinek nem tetzik a motor az ne vegye meg.
kb ennyi
az ennek a motornak semmi