helló!
Az én Xt-mel már mentem 113-at sík úton de még nem pörgött teljesen fel. Most lehet a következő komment az lesz hogy csal az óra meg hogy egy 125-ös 4t motornál ez fizikai képtelenség egyébként az órám 2km/h-t csal lemértük gps-el.
Helló! XT125öt akarok venni vagy XR-t! Most őszintén mennyi a végsebessége szélcsendben,sík úton egy ilyen 125-ös motornak,mert amit próbáltam az 70fölött nem nagyon gyorsult és azon útszakaszon 80nál nem is tudtam többet kihozni belőle!?
Nincs valakinek kapcsolási rajza Honda xr125 típusú motorkerékpárhoz? Azért kérdezem meg itt is mert ez jóval népszerűbb topik mint az xr-é. És hátha akit érdekel az xt műszaki dolgai, azt érdekli az xr- é is. Előre is kösz.
Eltiltani már nem tudnak semmitől. Ez a 2 éves eltiltás csak a vizsgára vonatkozik, azon meg már túlvagy. Ennek ellenére megbüntethetnek, de csak annyira mintha nem lenne nálad a jogsid. Szal jogosulatlan járműhasználat. Amúgymeg az okmányirodában lehet kérni ideiglenes jogsit, amit pár napon belül kiküldenek és nem kell egy hónapot várni. Bár asszem ezért kell vmennyit fizetni.
Amúgy a rendőrt is ki lehet fogni. Pl egy motoros rendőr sokkal elnézőbb lesz. Ő átlátja a helyzetet, és ha szerencséd van egy kis ejnye-bejnyével megúszod. (saját tapasztalat)
elvileg nem lehet, gyakorlatilag meg igen mivel hogyha megfog a rendőr(amire kicsi az esély) akkor is amire eljárás indul ellened addigra már a papírok bőven a kezedben lesznek.
Egyébként egy kérdés hátha tud rá valaki válaszolni :)
Lehet-e vezetni teljesen kitöltött vizsgalappal? Vöröskereszt kártya is van csak kéne várni a hivatalra 1-2 hetet pedig hétvégén lenne egy túra amin részt kéne venni :) Előre is köszi.
Nagyobb lánckerék nembiztos h segít.. Kb ugyanannyit megy csak kisebb fordulaton, egyszerűen nincs ereje tovább. Ez saját tapasztalat lehet másnál bejött.
gyári áttétellel az a normális 107-110, 15ös lánckerékkel nekem 117 volt a maximum de CSAK lejtőn, sík terepen azzal is 107-110 körül van, bár ugyan annyi a végsebb legalább nem pörög annyit
Esküszöm nem todom hogy csináljátok Nekem az istenért se akar 110 felé menni.
Ediggi csúcsom vele 107 enyhe leejtőn
A gyorsulás a +..... 1 20éves dt úgy előzött le mintha áltam volna Nemazé hogy lehúzzam de eléggé lomha
Ha jól emlékszem: nyomod a Mode gombot, és ráadod a gyújtást, majd pár mp- múlva felengeded.