Autópályán még nem toltam. Autóúton szoktam. Beállok a kamionok mögé aztán azok 100 fölött is mennek. Az enyém ekkor már eléggé pörög, úgyh ezér is nem hajtom annyira.
Erre csak azt tom mondani amit sokan nem értenek meg, hogy nincs két egyforma motor, és a végsebesség elég sok tényezőtől függ amugy is. Énis mentem az enyémmel 122őt lejtőn hátszélbe:) Az enyém ennyit tud. Nekem jó.
Lehet h amit veszel az jobban fog menni:) De ha 4t 125öt veszel akkor te is jól tudod h nem egy erőgépet veszel, szóval a vége az vhol ebben a tartományban van.
Az meg hogy milyen sebességgel utazol az tőled függ
De ez csak Egy vélemény! Hi
Hali!
Én 90et szoktam vele menni, ami sztem a legkényelmesebb sebesség, ha egyenes derékkal ülsz. Az enyém ha húzom neki max 100-at megy egyenes derékkal, ha lebukok, akkor azér 110-115, de hosszútávon lehajolva motorzni egy endúrón...
Sziasztok!
Február óta van meg az xt 125x. Jó gép! Előtte egy honda mtx 80am volt. Vicces mert a két motor ugyanolyan erős.De a hangja mindent kárpótol, mégha gyári kipuff meg első 4 ütemű motorom. Szeritnem elég sokan igy vannak vele. És ilyen árak mellett azér a fenntartás sem utolsó szempont.
Van a közelbe egy benzinkút egy jó kis kanyarral, az aszfalt meg jó sima és csúszós. Jól lehet az xtvel "kigyorsítani".Bár igazából a kanyarsebesség kell h nagy legyen mer ugye nem egy táltos paripa, de tök jól kidobja a farát ha gyorsan megyek. Ugyhogy ha tehetem mindig arrafele megyek, mer annyira elkap olyankor az adrenalin. Próbáltam a városba keresni ilyen aszfaltot, vagy parkolót de nem nagyon van. Nektek van ilyen élményetek? Ment már valaki keresztbe egy kanyarba?
Hali tavasszal tervezek 125ccm-es motorvásárlást és erősen 4t-t szeretnék de olyat amivel tok hosszabb távra is menni, túrázni. Az Xt-x bejön csak egy valami érdekelne h menyit mentek vele utazóba?
Ez a Szelidi tó Kalocsa, Kecel, Dunaújváros környékén van! Ha szeretnétek jönni vegyetek fel msn-re és ledumáljuk a szállást.. andras.david@hotmail.com
Engem is érdekelne merre van mert addigre lesz Xt-m ha minden igaz!
Lenne még 1 kérdésem hogy milyen ennek az Xt-nek a hűtése? Csak a levegő és kész? Meg van rajta hőfokmérő?
Sziasztok! Szeretnék minden kedves fórumozót meghívni a 2008. évi 125 ccm motoros találkozóra! Időpont 2008.augusztus. 16-17, Helyszín Szelidi tó! Ha valakit érdekel a buli az mindenképpen vegyen fel msn-re és megbeszéljük a részleteket! Gyertek minél többen! Msn: andras.david@hotmail.com
Hát nekemis 15ös-el ment 100zat negyedikbe de utána 5.be alig volt ereje, kellet neki vagy 1 kilóméter hogy nagy nehezen elérje a 105-110et. Én visszaraktam a régit, kb ugyanannyit tudok vele menni, lehet hogy kicsit többet pörög de legalább nem vesz el a gyorsulásbol se.
Hello! én is most vettem egy 15-öst és megdöbbentett,mert máskép húz,de 4-be 100-at megy,aztán 5 és 110-et visz kényelmesen...8200-as ford. mellett. nem tom hogy lehet ez de tetszik
Lehet h amit veszel az jobban fog menni:) De ha 4t 125öt veszel akkor te is jól tudod h nem egy erőgépet veszel, szóval a vége az vhol ebben a tartományban van.
Az meg hogy milyen sebességgel utazol az tőled függ
De ez csak Egy vélemény! Hi
Mert egy videó alapján ahol ment 125-öt végre 110-et elmegy utazóba.
Én 90et szoktam vele menni, ami sztem a legkényelmesebb sebesség, ha egyenes derékkal ülsz. Az enyém ha húzom neki max 100-at megy egyenes derékkal, ha lebukok, akkor azér 110-115, de hosszútávon lehajolva motorzni egy endúrón...
Február óta van meg az xt 125x. Jó gép! Előtte egy honda mtx 80am volt. Vicces mert a két motor ugyanolyan erős.De a hangja mindent kárpótol, mégha gyári kipuff meg első 4 ütemű motorom. Szeritnem elég sokan igy vannak vele. És ilyen árak mellett azér a fenntartás sem utolsó szempont.
Van a közelbe egy benzinkút egy jó kis kanyarral, az aszfalt meg jó sima és csúszós. Jól lehet az xtvel "kigyorsítani".Bár igazából a kanyarsebesség kell h nagy legyen mer ugye nem egy táltos paripa, de tök jól kidobja a farát ha gyorsan megyek. Ugyhogy ha tehetem mindig arrafele megyek, mer annyira elkap olyankor az adrenalin. Próbáltam a városba keresni ilyen aszfaltot, vagy parkolót de nem nagyon van. Nektek van ilyen élményetek? Ment már valaki keresztbe egy kanyarba?
Lenne még 1 kérdésem hogy milyen ennek az Xt-nek a hűtése? Csak a levegő és kész? Meg van rajta hőfokmérő?
mi légyen a csomagtartóval ..? nekem viszont már kéne a fordszám spirál..(már én is hirdetem a vasat)majd dumáljunk msn..csáá
Fingja nincs az XT-ről és írkál miindenféle baromságot...