Sziasztok!
Akit én ismerek bowdenes, korrekt áron- minőségileg dolgozik, érdemes lenne megkérdezned:
Bp, Rátót u 18-20. 14.ker. 20/246-93-49 ; 20/938-44-00
12E Ft?! szemét banda, micsoda lehúzás! bowden javító készlet 500Ft. tartalmaz egy hosszú (kb 1,5m) bowdent a "réz biszbaszt" és egy átalakítót a kuplungkarhoz. Kb 10 perc alatt lehet cserélni. Nekem ma a 650-esen szakadt el, helyben kicseréltem. Mindig legyen nálatok bowden javító készlet, ja és jó gázkarhoz is.. hozzá kell tennem ez ideiglenes megoldás, célszerű otthon leforrasztani mindkét végét!
érdekes volt mert amikor elszakadt, mert nekem holnap mindenféleképpen el kell mennem Szentendrére és nagyon megörültem amikor apám mutatta ezt a kis réz bizbaszt amit bovden végére rá lehet húzni és egy csavaral oldalról bele lehet húzni a bovdent + amikor meghúztam a másik oldalát leforrasztottam, tehát hlnap nyugodtan indulok útnak, azaz mégsem mert oszt. társammal megyek akinek 125ös ETZje van és csak az a kérdés hogy mikor esik szét alatta a motor...
most jöttem be a garázsból, megcsináltam, sokkal erősebb mint a gyári csak az a gond hogy ami leszakadt annyival rövidebb és most nincs túl sok holtjátéka, de most legalább használható
hat en megcsinaltam a bovdent faszara, aztan ugy vittem el! de egyebkent ugy lett megcsinalva hogy nem kellett volan cserelni de hat ha granaciaba megcsinaltak akkor legyen mar rajta gyári
Jelentem kuplunbovdenszakdásom volt. Szerencsére az utcánk végén ért és így haza tudtam hozni szenvedés nélkül. Tudja esetleg vki hogy honnan lehet beszerezni újat?
Ha majd csinálod a képeket róla, megtennéd hogy a belsejét is lekapod?
THX