Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

max 40 ből kijön egy rendszer,sztem
Jó csak az egy csomó pénz.... Vagy mennyi egy olyan kipuff ami a blokk alatt van?
Nem próbáltam még ki. 3 km-nél többet nem mertem menni nélküle egyhuzamban. Biztos, h nem egészséges. Am nem ajánlom, h úgy hajtsd.Inkább vegyél rá valami dobot, vágd ki a katalizátort. De csináltathatsz rá egy komplett rendszert is.
De attól nem kuródik szét a motorja ha leszedem róla a kipuffot?
Ha sokat motoroztál már vele akkor az a minimális is érezhető.
Kipu levételnél én beélveztem... Kurva jó hangja van.
háááát, hülyeség, a blokk alatt van a katalizátor azt kéne kiszedni, a kipu is folyt egy minimálisat de nem nagyon fogod sztem észrevenni
Ha leszedem a kipuffot és csak a csövet hagyom meg a blokk alatt az ugy jóféle? Vagy hülyeség?
ok, ok, nem mondtam semmit
Jaja, supermoto. Annyira hülye én se vok.
8800-as RPM-nél a 112 az hihető;) Nekem 8500-nél megy 108-al....
supermotora van állítva? mert ha endurora akkor lehet hogy csal, mellékesen a képeid alapján te jóval könnyebb vagy mint én, azért az is számít
Az enyém óra szerint 120-at megy sík terpen. De tuti kamu.
90-nél még a mellettem jövő kocsis (fater) is annyit mért. 100-nál már volt 5-6 km/h eltérés (Xt 660). 120 nál sztem 10-et legalább csal. Am csak 60 kg vok.
tuti
Másoknak állítólag megy 120-123-at akkor az kamu?
nem hiszem, hogy változna, talán ha a katalizátort ki vennéd akkor egy picit, nekem sík terepen 111 a legtöbb ami volt, Szentendrén a szerpentinen "szakadékban" 124et ment, üveghangon de azt soha többet. Mellékesen 95-100kg vok.
Ha kiherélem a kipuffot változik a végsebesség vagy a gyorsulás? Nektek mennyit megy végre? mert nekem 108 a topspeed....
nekem is ez a téma most, benzines lett kicsit az olaj.....
A fehér füst oka az elégő olaj.

link

khmm...
Fehér füsttel ég az olaj?
Mióta?
Az olaj kékes színű füsttel ég....
Mondjuk ez is igaz!
inkább addig vidd el szervízbe amíg szar idő van, nagyon rossz ha jó időben a szevízben áll a motor
Néztem az olajat de nem láttam hogy enné, rendben van!
Ha indul a jó idő, megy befelé a szervízbe és azok majd megmondják mi a baja, remélem nem komoly!
ellenőrizd az olajszintet, legegyszerűbb módja hogy észrevedd eszi-e at olajat
hát pedig ha full fehér az olaj szokott lenni
Az rendben van.
De tuti nem gőz, mert nagyon büdös (mintha égett szaga lenne)!
Ha enné az olajat akkor asszem kékes színe lenne, de ez full fehér!