Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is úgy tudom
Fekete ha jól tudom csak R-ből van de nembiztos lehet újba van azis, rosszul tudom?
Hali!
Kézvédő típusa,ára?
nekem csak az első villa volt a leggázosabb. azt vissza kellett hajlítani. azonkívül a visszapillantó meg az idom egész jól bírta. az oldalidom tört meg egy kicsit egy helyen. de a sárvédő is kapott, mer látszik a horzsolásokból, de nem tört el, szal jól bírta. hát lábtartó meg ilyenek kicsit megkarcolódtak, de az se volt túl vészes.
elsővilla javítás volt 20ezer, megtört kocsi 45e. az apróbb sérüléseket majd később javíttatom.

kép az első villáról:
nekem is sikerült 1x a kipuff búra horpatt az első sárvédő a gázmarkolat kiszakatt a tükör letört +kisebb karcok a hácsó lábtartón,a fékpedálon. bosszantó1 dolog kis semmiségnek tünik de 20.e. minimum lenne a javitása(ja a tükör közel 10.e. volt)
sziasztok.
Elfogadható áron keresek kék vagy fekete színű XT125X-et. külföldről akartam behozatni aztán rájöttem, hogy nem hiányzik nekem az az 1 hónapos rohangálás és addig a motorral se lehet menni...
szóval akinek van az dobjon 1 mailt vagy az is jó ha itt ír
Igen, remélem, még gyorsabb vagyok.

Mármint a pályán...
Akkor a Fateron keresztül majd értesítünk!

És bocsi a topictól az off-ért
höhö gyorsabb voltál
nem is lenne rossz, csak este családi összeröffenés... lesz egy kis sütögetés. bár azért a tegnapi névnapozás sem volt rossz (az előző hsz arra vonatkozott)
de mikor mentek legközelebb ringre?
Ma este egy kis züllés van beiktatva.

Sütögetés, iddogálás...
Este nem jöttök az E-Ringre gurulni egy kicsit?
fater épp itt áll mellettem. aszongya józanodik
Szeva jr.
Fater hol van?
ez ilyen fekete búra, nincs lefestve. bár ezeket még az előző tulaj rakta rájuk, szal nemigazán tudom h hol lehet beszerezni. meg a képeimen a motor abban az állapotában van ahogy megvettem. az extra apróságok az előző tulaj érdemei.
bár azóta sikerült egy kicsit megtörnöm a gépet aminek sajnos még mindig van egykét nyoma
hát persze
olvastam de probálom a helyes irányba terlni XR vagy XT?nem kérdés XT mért?Mert yamaha
XT-t vagy XR-t akar, nem érted? mennyé vissza a helyedre
yzf-r125 utazóba 110körül fölött simán
ki mondta hogy 130?
sík terepen szélcsendben 108, nekem
az index s, aféklámpád be van fújva feketére vagy már alapból olyan?
Majd ha valaki mutat nekem egy trafipax képet,amin 125-130-at ment egy széria XT-XR125-el elhiszem.
Vagy ha fotocellás műszerrel bemértte.
Az pedig,hogy egy szintén nem pontos műszerrel beméred mit bizonyít?
MESE HABBAL.
bevált
köszike!