Az van h tököm tele van a kétütemű mocikkal! Én nem akarok szálguldozni vele csak városba akarom kb 1 évig mert aztán 660-as XT-t akarok! Most elolvastam amit regélt a gyerek az elébb! Én 1-szer mentem ilyennel nem ment gyorsan de tetszett! :D Főleg a hangja! :D Hibák jönnek elő bennük vagy nem? Ja és most van 1 Xt 400 ezerért motor.hu-n annak lehet vmi baja h ilyen olcsó? szted.
nekem tényleg megy ÓRA szerint 117et lejtőn, hátszélben. a 140et sztem vki olyan írhatta aki látta youtube-on azt a vidit amin asszem 134et megy az XTjével de az tuningolva van, aszzem 150es henger van rajta meg még pá apróság
Hali mindenkinek aki itt és annak is aki nincs :D
Venni szeretnék 125-ös XT-t! Az lenne e kérdésem hogy megéri-e, jó-e, mennit eszik 100-on és mennyi a vége kb! Ja és hogy egy 125-ös NSR után mennyire lesz gyenge! Kössz előre is! Hali!
Ok,nem 120 hanem 117 volt! Nem rád céloztam,jópár oldallal visszább valaki 140et is írt! Nem szoktam alapvetően hozzászólni a témákhoz,meg nem is használom,ezért nincs adatlap kitöltve!
1. sztem senki nem mondta hogy 120at megy
2. én egyszóvalnem mondtam hogy erős, gyors (hozzáteszem előzni 80 felett lehetetlen vele!)
3. nekem nem "anyuciék" vették a motorom az igaz hogy segítettek de a 3/4ét én fizettem saját MUNKÁBÓL MEGKERESETT pénzzel
4. adatlapod töltsd ki!
Ja és leírtam a véleményem erről a dologról és itt be is fejezem,nem vitatkozom ez az én véleményem és egyben tapasztalatom. Aki meg erősnek és gyorsnak tartja őket az nem normális ! Ennyi!
Már mért ne lenne jó a 95-ös,ennek a 30éves konstrukciós blokknak aztán nem tök min1. Akkoriban nem,hogy 95-ös ,de még 91-es oktámszámú benzin sem volt. Ehez a végsebességes dologhoz meg annyit hogy ne ábrándozzatok azon,hogy egy 10hp-s motor a maga nevetségesen kevés 9.5 Nm-es nyomatékával valaha is önerejéből eléri a 120km/h végsebességet(nincs az azáttétel)! Csak megjegyzésként írom egy valamire is méltó jelenleg 50-es 2T smk közel ezt a teljesítményt tudja Pl: derbi x-trema 8.5 hp stb...Nem sorolnám. Aki ebben a hitben él,1részt magát csapja be,másrészt meg az óra csapja be őt! Ezeket a motorokat pedig egy korszerű 50-es 2t is bizony tudja alázni gyorsulásban és a végét is megközelítík! Meg itt valaki írta,hogy nevet a kúton amikor a 320ft benzinből tankol...Terepen,vagy ha nem kímélő üzemmódban használod simán megeszik a 125 4T is 3,5-4 lieter. Egy 125 2T lájtos használt alatt elmegy ugyan ennyivel,aki nem hiszi az ne a széthullott,agyonbuhert sz@rokat nézzen(a lájtos alatt értem,ami a 4T 25-ösöknek csutka)! Viszont a 2T tulaj meg azon röhög,hogy 0-60ig gyorsíthat akár hogy egy 125 4T kb 5500-6000rpm-en utoléri afölött meg nevetséges a 4T gyorsulása. Még 1 2T 8-9alatt 100on van addig ha el is éri azt a 4T 25-30 vagy több (s) nek kell eltelnie. Ekkor röhöghet a 2T tulaj bőven. Nekem is egy 2éves 4T van rájöttem sz@rt sem ér mert nem nyújt semmijen élményt...Nem az a lényeg mi mennyit megy mert egy 250Yz is csak 120 aszt viszont 10s alatt eléri. A 25 éves ikarus is megy 110et de fél év mire felgyorsul addig. Használjatok GPS-t megdöbbentő eredményre juttok. Én 1db ilyen szutykot próbáltam 80nál nem akart többet menni egy elég hosszú szakaszon(1500km volt benne). Még nemültetek motoron ha ezt dicsőítitek és ha ezt erősnek tartjátok. 90utazó meg badarság,kérdezzétek meg egy szerelőtől már 6000fordulaton használni egy 4T-t is kínzás...Ja és nem hinném,hogy azért írnak ide,mert irigyek,meg ehez hasonlók,meg dicsőítitek,h ez jó mert új...Hanem véleményt írnak róla,hogy az esetleges vevők,ha valaki ilyet szeretne olvassák és lássák mi a szitu! Én mindenképp eltántorítanám a vevőket ezektől a meglehetősen álltalam lassújárműnek minősített vackoktól!Valakinek lehet 15éves motor van,de az megdolgozott érte,itt ebben a fórumban meg a többség 10en éves gyerek akinek anyuciék megvették a motort! Ja és nemutolsó sorban sz@rt is lehet drágán venni!
Engem meg a Te véleményed nem érdekel. Arról meg elbeszélgethetnénk, hogy ki a paraszt, aki még helyesen sem tud írni. Ha olvasnád a többi fórumot láthatnád, hogy alapvetően nem vagyok egy rosszindulatú ember, akinek tudod segítek. Egyáltalán nem eszik a motorom 6L-ert, de ezt Te biztosan jobban tudod. Amit írtam azt nem olvastam valahol, hanem tanultam, neked nem tudom mi a szakmád, vagy egyáltalán hány éves vagy, de nagyon érthetsz a motorokhoz. Utazó sebesség= "ahol nem pörgi szét magát a motor", tipikus hülye okoskodik!
Ha érdekel...benzintéma én is a molnál tankolok, az én gépeimbe az jött be,apának az OMWtől ugyanugy megy az autója csak 10%-al kevesebbet eszik (10helyett 9) szal kikell probálni melyik gépnek mi üdv
jah azt hidtem nagyon durrog, mert az gyujtás, karbibeálítás, gyertya is lehet.
amúgy lehet a benzinbe van valami
én ic voltam már hasonlóképp gagyi benzinkútnál tankoltam aztán elfogytak a lovak
leengedtem a benyát raktam bele mol bnzint(felénk az a legjobb) és utánna mintha kicserélték volna 1 versenygépre
pityuka!
na te aztán az a tipikus hót paraszt vagy aki csak veri a nyálát meg irigykedik mások motorjára
nekm volt 1 Kawasaki KMX125-ösöm és azzal is virultam,amikor eladtam meg sírtam
aztán megvattük a XTR-t
pár napig fucsa volt de megtaláltam rajta a helyem
am az utazóról csak annyit,h. inkább azt nevezném annak ahol nem pörgi szét magát a motor.Ez a 60-70 % sztem valahol olvastad és most örültél,h. újít mondhatsz ,de látom így fingod sincs mit beszélsz,csak hajtod a közhelyeket:ültem már ilyenen stb..na és kit érdekel? nekem szintén a 90 kényelmes utazó
és neked sem több a kétütemeden
mer a gatyád rámegy a 320FT-os benzinre mert sztem megeszik a tiéd is 6litert,én meg csak röhögni tudok rajtad... na csá!
amég nekem a 125ös DT-m volt 50es papírokkal 1szer álított meg a rendőr akkor is csak azért, mert cross verseny volt nállunk és azt hidteék cross motor mutattuk a papírokat és elengedtek
eladtam a motort másnap megyek kollegám simsonjával 1ből megálított persze semmi papír nem volt nállam csak jogsi.mindenbe bele akart kötni... aztán szóltam faternak telefonon, hogy jöjjön
megmutatta az igazolványát meg, hogy Ő már nyugdíjas rendőr elnézést kértek és elengedtek
azt mondta apu, hogy még 1szer nem jön ki seghíteni rajtam
Venni szeretnék 125-ös XT-t! Az lenne e kérdésem hogy megéri-e, jó-e, mennit eszik 100-on és mennyi a vége kb! Ja és hogy egy 125-ös NSR után mennyire lesz gyenge! Kössz előre is! Hali!
1. sztem senki nem mondta hogy 120at megy
2. én egyszóvalnem mondtam hogy erős, gyors (hozzáteszem előzni 80 felett lehetetlen vele!)
3. nekem nem "anyuciék" vették a motorom az igaz hogy segítettek de a 3/4ét én fizettem saját MUNKÁBÓL MEGKERESETT pénzzel
4. adatlapod töltsd ki!
amúgy lehet a benzinbe van valami
én ic voltam már hasonlóképp gagyi benzinkútnál tankoltam aztán elfogytak a lovak
leengedtem a benyát raktam bele mol bnzint(felénk az a legjobb) és utánna mintha kicserélték volna 1 versenygépre
na te aztán az a tipikus hót paraszt vagy aki csak veri a nyálát meg irigykedik mások motorjára
nekm volt 1 Kawasaki KMX125-ösöm és azzal is virultam,amikor eladtam meg sírtam
aztán megvattük a XTR-t
pár napig fucsa volt de megtaláltam rajta a helyem
am az utazóról csak annyit,h. inkább azt nevezném annak ahol nem pörgi szét magát a motor.Ez a 60-70 % sztem valahol olvastad és most örültél,h. újít mondhatsz ,de látom így fingod sincs mit beszélsz,csak hajtod a közhelyeket:ültem már ilyenen stb..na és kit érdekel? nekem szintén a 90 kényelmes utazó
és neked sem több a kétütemeden
mer a gatyád rámegy a 320FT-os benzinre mert sztem megeszik a tiéd is 6litert,én meg csak röhögni tudok rajtad... na csá!
megvan autóra a jogsim
jövőre megcsinálom a korlátlant , remélem
eladtam a motort másnap megyek kollegám simsonjával 1ből megálított persze semmi papír nem volt nállam csak jogsi.mindenbe bele akart kötni... aztán szóltam faternak telefonon, hogy jöjjön
megmutatta az igazolványát meg, hogy Ő már nyugdíjas rendőr elnézést kértek és elengedtek
azt mondta apu, hogy még 1szer nem jön ki seghíteni rajtam