Én DT-hez rendeltem fékkart innen, meg légszűrőt. Mikor nem volt neki akkor fel hívott, hogy most nincs, de pár nap múlva írta is az sms-t, hogy megvan. Személyesen vettem át az üzletében, de fél órát el is beszélgettünk vele. Én csak ajánlani tudom.
helló http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Itt nagyon korrekt az eladó srác. HA kell el is küldi neked. Telefonos és e-mailos értesítést is kapsz az áruról. Nekem itt csak jó tapasztalataim vannak. Szerintem felesleges elmenni a világ végére 1 alkatrészért ha ugyan annyiért hozzám jön
Salgótarjánban élek, itt tavaly szűnt meg az egri anyacéggel együtt, Gyöngyösön pedig már nincs meg a Tátrai.
így legközelebbi Pest maradt vagy webshop.
bár én is csak mondom mert tényleg nincs értelme foglalkozni vele, ez egy tanulómotor A1es jogsihoz, adatlapomon látod, hogy én is a nagyobb fele kacsintgatok , lehet, hogy fogok rá venni 1 olcsó kipuffot de azt is csak a hangja miatt
természetesen én is teljes rendszerre gondoltam, sportlégszűrőből meg nem a kúpos gagyikra gondoltam hanem a gyári helyett, ehez a motorhoz KÉSZÍTETTre, nem ilyen univerzális bizbaszokra
Kösssz szépen, de sztem marad a hegesztés. Nem olyan nagy a kár, h cseréljem.
Tuningolással már én is próbálkoztam. Ha veszel rá egy sportdobot, akkor a hangja lesz jobb, az ereje nem nagyon. De ha az egész rendszert cseréled, akkor nem lesz katalizátor, és kb 1-1,5HP fog jelentkezni. Ha még ügyeskedni akarsz, akkor vehecc 2 rugóért sportlégszűrőt is. A hangján dob még valamelyest. De véleményem szerint az egy rakás szar. 1szer megszívja magát porral vagy homokkal aztán baszhatod a rezet.......
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Itt nagyon korrekt az eladó srác. HA kell el is küldi neked. Telefonos és e-mailos értesítést is kapsz az áruról. Nekem itt csak jó tapasztalataim vannak. Szerintem felesleges elmenni a világ végére 1 alkatrészért ha ugyan annyiért hozzám jön
így legközelebbi Pest maradt vagy webshop.
Eltört az első fékkarom, valaki tudna címet mondani ahol lehet rendelni?
Köszi
Tuningolással már én is próbálkoztam. Ha veszel rá egy sportdobot, akkor a hangja lesz jobb, az ereje nem nagyon. De ha az egész rendszert cseréled, akkor nem lesz katalizátor, és kb 1-1,5HP fog jelentkezni. Ha még ügyeskedni akarsz, akkor vehecc 2 rugóért sportlégszűrőt is. A hangján dob még valamelyest. De véleményem szerint az egy rakás szar. 1szer megszívja magát porral vagy homokkal aztán baszhatod a rezet.......
Hátsó sárvédő 15042Ft
Hátsólámpa komplet 6596Ft
Rendszám világitás komplet 4381Ft