Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet az óra keveset mér,vagy itt van 1illető aki valósat álllít!
szerelőt kéne megkérdezni
nagyon úgy tűnik.mi a rák lehet akkor vele?
akkor jól átbaszták :\
ezekben az XTkben gyárilag soha nem volt ilyen folytás
szlovákiából hozták a motort és azt monták nekik folítás van benne azért megy csak ennyit.2003mas a gép
8000ig pörgesdd akkor menni fog
ott valami nagy gond van. ha még garis akkor vigyétek vissza, ha már nem akkor szopás
na látod azt nem figyeltem, de 2esben tudom, hogy 6500körül lehet max pörgetni
és mennyit pörög akkor?
70kg. de az én 63 kgm alatt sem megy jobban
passz. nagydarab?
hanem akkor mi?
az bizz nem folytás
sziasztok!
Ezekben a folytás hol van? vagy már elektronikus?Kiszedni könnyű vagy szervizes?
haver nak 125X-e van és 75 a vége erős hátszélben 80
és segíteni kéne rajta 1 picit
nagyvason lehet venni 15 ös lánckereket előre, egy picit lustább lesz és egy picivel lesz több a végsebessége de 1100Ft ot megér
Szisztok most azt szeretném megkérdezni h van egy xt 125 x-em és a vége óra szerint 100-110 között van.Tudtok-e nekem olyanban segíteni hogy tudnék belőle kicsivel többet kihozni?Kipufogó?Fogaskerék?A válaxokat előre köszönöm.
Köszi a válaxt.MÁr kész is van.
gyorsultam egy Mz vel és ...........odavertem puszillak Pityu
TS MZ... ahha, teljesítményben tényleg annyi de nekem volt TSem és azt ahogytudtam eladtam mert csak a gond volt vele, ezzel viszont kimegyek a világból kétszer is... ami ugyan így a te motorodról sem mondható el
hát nekem meg xt-m van, van különbség, amugy egyik ismerősnek itt az utcaban van xr, és ráült enyémre és mondta hogy erősebb.. esetleg ha van még kérdésed vagy vmelyik kijelentesem nem tetszik hallgatlak
Volt már 125-ös XR-em 3000km-el vettem, meg mentem már 25-ös XL-el is, úgy hogy van tapasztalatom, nagyon jól tudom, hogy mire képesek ezek a gépek.
birom egyes emberek idejönnek aztan probaljak osztani az észt cask az a baj soknál az "ész" szó nem ismert kifejezés.....
nem az nevetséges ahogyan te okoskodsz itt.. mi tudjuk hogy mit tudnak ezek a motorok....mit ibnrka és mire lettek kitalalva, te okoskodsz nem mi
Csak egy kicsit nevetséges, hogy mit hisztek a 11-12LE-s, TS MZ teljesítményű motorjaitokról