hát ahogy néztem a pro circuit az legalább 80ezer, a gianelli meg 35ezer, azt tudja valaki hoz ezeknél a sportdoboknál hogyvan a db killer? simán ki lehet szedni?
árat sajna nem tudok mondani, de találtam egy magyar céget ahol forgalmaznak ilyen kipuffokat. itt a cím. itt csak annyit írtak h árért az üzletben kell érdeklődni. aztán a motorvásárlás előtt nem jutottam el az üzletbe. szal végül nem lett belőle semmi.
ja és még annyit kérdeznék,h az enduró és a supermoto tipus között emnnyi a különbség,ha supermoto alá rakok egy enduro gumit fog úgy menni gyenge terepen mint az enduro?
szasztok!nem tudtok véletlenül eladó jó állapotú,nem túl drága xt-t Nyíregyháza,D ebrecen környékén?
630 ezerért láttam egyet, egy éves nem tom megéri-e...v inkább 1 zsír új hyosung 125-ös enduró 580 ezerért... lécci segítsetek!előre is köszönöm!
amíg nem tudtam h nem a gyári kipufogó van a mocin, addig én is akartam rá sport dobot. én egy gianelli és egy pro circuit dob között vaciláltam. aztán a pro circuitnak jobban tetszett a hangja, szal azt vettem volna rá. de amikor meghallottam a mostani kupuff hangját, tudtam h nem kell rá új.
amúgy ez csak egy maszek utángyártott dob. árat sajna nem tok mondani, de állítólag a maszek kipufogók nem olyan drágák.
YAMAHA XT 125X típusú motorkerékpárt vennék!
Ha lehet:
-1.tulajdonos
-szervízkönyv
-miskolc 200km-es körzete