Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenki!
YAMAHA XT 125X típusú motorkerékpárt vennék!

Ha lehet:
-1.tulajdonos
-szervízkönyv
-miskolc 200km-es körzete
gianelli
pro circuit

pro circuit sokkal szebb de túl drága, de azért killer nélkül a gianellinek is jó hangja van
hát ahogy néztem a pro circuit az legalább 80ezer, a gianelli meg 35ezer, azt tudja valaki hoz ezeknél a sportdoboknál hogyvan a db killer? simán ki lehet szedni?
Szívesen!
Ha valaki tud vevőt az Xt-re akkor legyen szíves és írjon a fórumra. Köszi.
én megoldottam házilag a dobot
árat sajna nem tudok mondani, de találtam egy magyar céget ahol forgalmaznak ilyen kipuffokat. itt a cím. itt csak annyit írtak h árért az üzletben kell érdeklődni. aztán a motorvásárlás előtt nem jutottam el az üzletbe. szal végül nem lett belőle semmi.
VBazsi Bóly kicsit messze van,de azért köszi az ajánlatott!
pro circuit ot én si néztem de nekem az drága, mennyiért láttál te?
Heló nekem lenne egy eladó Xt-m. Az adatlapomon vannak képek 570körűl gondoltam az árat.
ja és még annyit kérdeznék,h az enduró és a supermoto tipus között emnnyi a különbség,ha supermoto alá rakok egy enduro gumit fog úgy menni gyenge terepen mint az enduro?
szasztok!nem tudtok véletlenül eladó jó állapotú,nem túl drága xt-t Nyíregyháza,D ebrecen környékén?
630 ezerért láttam egyet, egy éves nem tom megéri-e...v inkább 1 zsír új hyosung 125-ös enduró 580 ezerért... lécci segítsetek!előre is köszönöm!
amíg nem tudtam h nem a gyári kipufogó van a mocin, addig én is akartam rá sport dobot. én egy gianelli és egy pro circuit dob között vaciláltam. aztán a pro circuitnak jobban tetszett a hangja, szal azt vettem volna rá. de amikor meghallottam a mostani kupuff hangját, tudtam h nem kell rá új.
amúgy ez csak egy maszek utángyártott dob. árat sajna nem tok mondani, de állítólag a maszek kipufogók nem olyan drágák.
19. után nincs határ akkor lesz az 1000res szervíz és 860van benne...és én jövőhéten közlekednék vele...szal necces
és mikor találkozunk már? rohadtul érdekel a kis R
"most már kikapcsolhatja a gépet"
Pomáz
merre laksz? asszem már kérdeztem de elfelejtettem, pest környéke vagy pest?
kékhalál
persze aztán bejön a képernyőkimélő viszem 1000res szervízre azt néznek majd mi van
csak nyomjad, ha nem csinál semit akkor hosszabban
lenullázom a végén az összkilóméter számolót