Nem sokkal hangosabb szerintem mint gyárilag, bár gyárit még nem hallottam
Csak engem zavar az a cső hang ami van neki, mert ebben nincs semmi ami csillapítaná!
egyébként a kiput nem lehetett volna egy kicsit feljebb rakni? mert sztem elég nagy rés van a motor és a kipu között, a képek alapján. nemtom hogy meg lehetett volna oldani de vmi ilyesmire gondolok:
én mondhatni az vok és simán meg lehet oldani:). mid van hozzá? ha tv-vel össze tod kötni a kamerát akkor ugyan azzal a kábellel meg lehet oldani, azt kell bedugni a tv tunerbe utána a progiban compositra (vagy s-videora) rakni a csatornát és simán felvenni, ezzel a kép megvan, nemtom hogy a tv tuneredbe be lehet e kötni hangot de általába nem, ezért kéne egy átalakító a kamera kábelétől a (fehér csatlakozó, a sárga a kép) amit a hangkártya line in-jébe kéne bedugni, azután be kéne állítani a tunernek a progijában hogy line in-ről vegye fel a hangot, hát nagyjából ennyi ha az átalakítóról kép kell akkor csak szólj van itthon, egyébként milyen tv tuner?
Jó Reggelt!
van itt valaki aki informatika zseni ?:) van egy régebbi videókamerám és van a gépbe egy TV tuner kártya . Ezeket elvben összelehet kötni nem ?
kész van kész van kész van nagyon durva lett Hangjáról egyenlőre nem tudok mert a telefonomon szaggat ha videózok de megyek az utcán és az öregasszonyok befogják a fülüket
Csak engem zavar az a cső hang ami van neki, mert ebben nincs semmi ami csillapítaná!