Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sokkal hangosabb szerintem mint gyárilag, bár gyárit még nem hallottam
Csak engem zavar az a cső hang ami van neki, mert ebben nincs semmi ami csillapítaná!
érdekes hangja van, azt hittem hangosabb lesz
Jah meg persze motorhang kategóriában, kincsem néven
Ha valakit érdekel milyen hangja van a motoromnak (szétgyilkolt kipufogóval) , az adatlapomra felraktam egy videót!
tudom, ugyan ilyenem van
Nem foglalkoztam még vele, majd szétkapom.
Jah az, bár nem nagy durranás, mindig kipereg belőle a bithegy!
jó szerszámkészleted van, Bosch?
belülről nem tod kipucolni?
Bocs: nagy hő!
Nincs olyan nagy hű, hogy megolvadjon!
Viszon a szine az tuti fekete lesz!
Nekem is rámegy a füst és csúny fekete az egész!
amikor meleg a motor rakd a kipuff gáz útjába a kezed, és megtudod a választ, éppen hogy csak langyos
nem olvasztja meg az indexet ?:D nem tudom srác magyarázott valamit ,de lehet ősszel megemelem . Így is teccik
egyébként a kiput nem lehetett volna egy kicsit feljebb rakni? mert sztem elég nagy rés van a motor és a kipu között, a képek alapján. nemtom hogy meg lehetett volna oldani de vmi ilyesmire gondolok:
kicsit nyomatékosabb lett meg a vége + 5 km/h ... de ez a hang jáááááááááááááááááááááj
a blokk alatt van a katalizátor, amit úgytom hogy nem szedett ki de attól még lehet hogy jobban megy
Jobban megy ezzel a kipuval,mint a gyárival? Gyáriban van egyáltalán katalizátor?
valami Winfast
én mondhatni az vok és simán meg lehet oldani:). mid van hozzá? ha tv-vel össze tod kötni a kamerát akkor ugyan azzal a kábellel meg lehet oldani, azt kell bedugni a tv tunerbe utána a progiban compositra (vagy s-videora) rakni a csatornát és simán felvenni, ezzel a kép megvan, nemtom hogy a tv tuneredbe be lehet e kötni hangot de általába nem, ezért kéne egy átalakító a kamera kábelétől a (fehér csatlakozó, a sárga a kép) amit a hangkártya line in-jébe kéne bedugni, azután be kéne állítani a tunernek a progijában hogy line in-ről vegye fel a hangot, hát nagyjából ennyi ha az átalakítóról kép kell akkor csak szólj van itthon, egyébként milyen tv tuner?
Jó Reggelt!
van itt valaki aki informatika zseni ?:) van egy régebbi videókamerám és van a gépbe egy TV tuner kártya . Ezeket elvben összelehet kötni nem ?
ahhoz képest hogy '25ös nagyon durva hangja lett
Nagyon durva lett!
Grat!
Remélem hamarosan videót is látunk
egész nap ezt vártam, (nameg persze a motorom a szervizben...) akkor asszem most lesz az, hogy én is rendelek 1et, szolidan hangos vagy nagyon hangos?
nah még 1
kész van kész van kész van nagyon durva lett Hangjáról egyenlőre nem tudok mert a telefonomon szaggat ha videózok de megyek az utcán és az öregasszonyok befogják a fülüket
nah az tök jó, én hétfőn megyek be Harmatihoz kuplungbovdenért