Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja gyári dob volt rajta,lehet az visszafogja egy kicsit!
2N.Kösz a fikázást! Én még tanulok magamnak vettem ez van! De az tény,hogy jelentősen jobban megy egy ilyentől(legalábbis attól). Pl: kb200méteren abból kereken80-at hoztam ki,kicsit később ugyan ott mentem az enyémmel valamivel 100fölé gyorsult! Tényleg nem hinném,hogy annak valami problémája volna hisz 1400km,normálisan járatva 1000ig!
A kipróbált XT egy különlegesen erős példány volt, a többi még rosszabb.
Király 2T-d van, vegyen a cimbi olyat.
Kötelező, bár ha feljebb rakod és vmi 2, 3 nagyfényerejű leddel megvilágítod a hátsólámpából akkor megoldható, csak 3 lyukat kell fúrni a hátsólámpa aljába meg a vezetékeket felvinni a rendes rendszámvilágítástól.
nem védeni akarom de az én 67 kilóm alatt 100 ig szépen megy ..aztán utána ha kicsit behajolok 115-120 :) széltől függ x-) Ma vertem oda csúnyán egy azonos kategóríájú Hondát ( Xr azthiszem ) de szerintem ha kevés vegye a Wr250 x -t . Nagyon szép gép , 30Le , mondjuk kicsit húzosabb az ára :S :( .
Ma mentem életembe először 125 4T-vel,jelen esetben 1ilyen 125-ös Xt-vel 1400km van benne,tehát nem hinném hogy a motorjának lenne valami bibije...Mégis a tulaj állítása szerint 100km/h környékén van a vége. Én 80nál többet nem tudtam belőle kihozni egy kb 200méterres egyenesben. 60-ig még úgy ahogy megy,de utánna siralmas a gyorsulása. Sokan meg azt hiszik,hogy jó nyomatékos gépek ezek a 125 2T-hez képest közbe meg ott ahol az enyémmel 5.-be gyorsulok kifele ez ott 3.-ba épp hogy tartotta a tempót(kb 15-17% emelkedő lendület nélkül 250méteren). Lehet ez a hosszú váltó áttétel végett van,hisz 1.-be több mint 40-el ment. Kérdésem,hogy mind ilyen?Mert 1ik barátom ilyet szeretne venni,de ez a teljesítmény valóbban nem sok!
Hali!
Az új gumi, endúróra.
7 ropi volt az éves szervizem :| azthittem több lesz
Hát ez döbbenetes. Az enyémben 8200 km van, de a kábelekkel eddig nem volt bajom.
Még csak hasonlót sem olvastam itt, pedig van akinek több van a gépben. Fura.
Ja! Öcsém gépéről írtam ,mert az enyém bexart
AZ IGÉRT HIBA KIDERÍTÉSE! Kábelszakadás hegyek voltak a kábelkötegben ami a kormánnyaknálk fordúl el. GONDOLOM A KORMÁNY MOZGATÁSAKOR ELTÖREDEZTEK. Hihetetlen hogy ennyi idős motornál ilyenekkel kell foglakozni 4000km van benne és már gondok vannak,és várható a többi kábel törése is ugyanis hozzáértő véleménye ,hogy nagyon gyenge a vezetékek minősége:SS Most normálisan elvezettük a cuccot ,remélem mostmár nemtörik a drót
hello!
kérdésem volna: nem tudja valaki,hogy milyen erősebb izzót lehet az R-be rakni?mert gyakran járok sötétben és eléggé gagyi a lámpája...
Feltétlen megírom,szerintem is ilyesmi lehet a gond, de majd a héten kiderül:D Köszi az infót!
Szia!

Én még nem hallottam ilyenről, de ha semmi nem működik a műszerfalon akkor van rá esély, hogy a test ment el. (Vezeték szakadás, rossz kontaktus, ilyesmi.)

Majd írd meg mi volt.

2N
Hali!
Mitől va az hogy az xt 125-ötösömről (2006-0s, 3200km)elment a kép a műszerfalról:S se üresjelző se irányjelző se-semmi:SSSSS Ha volt valakinek hasonló tapasztalata kérem írjon. Köszi előre is:D De már sejtem hogy szervíz lesz belőle:S
ja gondolom, nekem most sötét kék lesz:) meg egypár cucc, hamarosan kész aztán rakok fel képet...
Igen, rájöttem. Ahol vékony a hammerite ott nics gond, csak ahol vastagabb picit. Egyébként alig látszik az a néhány apró hiba és nagyon jól néz ki feketén a kartervédő.
a hammeritra vagy hogy irják nem tapad az akril:) feloldja az alatta levő réteget :) kérdezhetted volna előtte, biztos megmondta volna valaki!
Akkor visszanézek az sm fórumba! Köszi!
Szia!

A Kisfiamnak(xlzx) is volt ilyen motoja, szerintem Ő is tud ebbe segíteni Neked!
Üdv! Lenne egy két kérdésem hozzátok mivel nektek xt-tek van! Sok nézegetés után én is egy ilyen gépet néztem ki magamnak! ( xt 125 x) és arra lennék kiváncsi hogy mienek ezek a motardok! Ha irnátok róla 1-2 dolgot megköszönném! Üdv!
Én is már rég megcsináltam volna ha az a rohadt sárvédő nem egyben lenne...
Ha lenne hozzá pár kérdésed akkor itt biztos találsz vmi hasznosat. Ha mást nem legalább a nevét tudni.
ezaz köszi
Erre gondolsz?