Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom... de ha el is viszed...1hét mire sorra kerülsz szentem otthon meg max 1 órás meló.
Mé garanciába nem vállalják?
Vannak még ilyen jó híreid? ne kímélj!
yamahánál 12ért fogják megcsinálni kb.
bármelyik motorosboltban kapsz, 2500 ft...kiveszed a szárat, alul az imbusz csavart kicsavarod,telót széthúzod,szimeringet kiütöd. újat beteszed, becsúszót visszanyomod,csavar vissza,teló vissza..ennyi.
Kösz a felajánlást, de jobban járok ha elviszem a Yamahához, mint hogy felszaladjak Pestre a szimerigért.
amúgy keréktől szokott folyni nekem mondjuk még a 3ezer km alatt nem eresztette el magát szerencsére.
heh,pont a fékes...vigyázz rá mert ráfoylik a fékre és betét csere... minek szervíz? otthon megcsinálod... nekem van hozzá szimeringem is ha kell.
Super, folyik a bal első telóbol az oil. de semmi olyat nem míveltem amitől folynia kéne......2000km után. Garanciásan megcsinálják szerintetek?
hát mind1ik lehet de jol fel van nyomva az tuti!
eccerű.. mivel ez enduró az elektronikát átállította smre vagy xet kell vagy mit ir ki és lecserélte a kipufogót.. már ennyit mutat
Hát gyengus angol tudásommal vmi olyasmit veszek ki belőle hogy 150es henger van rajta. De nem tuti. Viszont a rendszámtáblatartó az nagyon tetszik rajta.
Fogaskerék csere és gyújtásba bele lehet piszkálva!
szerintetek ezzel mi let csinálva hogy ennyit megy? http://youtube.com/watch?v=7V0...
Délelött a nagy hideg ellenére (-3fok) gondoltam kimegyek egy körre. Az öltözködés tovább tartott a megszokott nál, ez kb 3 réteg ruhát, és egy csomó időt jelentett. má a bukó is a fejemen volt, a kulcsal a kezembe, kilépek az ajtó és.............Megvolt az a kis hatás szünet. aztán egy sor káromkodás, és vissza a házba. Vízszintesen szállt a HÓ. király
A bejáratás fogalmával tisztába vagyok csak erröl még nem hallotam hogy a teljesítmény is változhat tőle. Mindensetre jó tudni
csak valaki vigye már el...
kereskedésböl tudtam meg hogy nő volt a tulaj és az álapota alapján nem igen gyötörte meg
Szerintem nem jelent semmit hogy nöi tulaj volt!
Láttam már nöt aki félig engedte ki a kuplungot és a motor csak üvöltött! Ilyenkor jön az hogy eladó "megkimélt, nöi tulajtol"!
nekem szerencsém volt nőé volt a mocim igen csak meg volt kimélve
egyszerű.... van egy uj motorod, zsír uj cumokkal, ezeket nem tudják tökéletesen(lusták és nincs rá idejök) összedolgozni, anyagok itt-ott sorjásak meg ilyenek, és hogy ezek összekopjanak járatni kell a gépet.... ez alatt eltelik kb 600-800km de motorfüggő, na ezt nevezik járatásnak, ja és ilyenkor nem szabad fele fordulatnál tovább huzni....
Hogyha nem rendesen volt bejáratva a motor akkor lehetnek vele furcsaságok (gyengébb, néha erősebb lesz). Túl sok dolgot én sem tok róla. Ha bővebben érdekel a dolog akkor Klikk ide - "Új motor-durva bejáratás-több lóerő?"
Errről a bejáratós dologrol még nemigen hallotam (nesze neked használt motor ) Vki elmagyarázná hogyis van ez?
hát nem csak az xtmél függ a bejáratástól.. minden motor igy van vele, amugy meg ha jól tudom 11le körül van az összes uj.
Egyébként azt hülyeségnek tartom hogy a yamahának az oldalán megadják hogy 7,3 kW mert sztem a 125ös XT-k 50%ra igaz ez mivel hogy tudjuk hogy egy motor teljesítménye nagyon is függ a bejáratástól meg még nagyon sok tényezőtől