Szevasztok
Nézegettem hogy mindenki máshogy melegit .
Én full szivaton azaz 2 fokozaton hagyom járatom 5 percig és igy is indulok el aztán 20 30 méter után szivato 1 es fokozat kicsit durrog de nem fullad le és 20 méter után leveszem szivatot ....
Hali.. Még egy kérdésem lenne hozzátok!
Ugye sokat állt a moci mielőtt hozzám került, aksi lemerült és a műszerfal R-re állítódott. Nekem azt mondták vegyem ki az aksit majd tegyem vissza, gyújtás és megjelenik egy villogo R-betű amit a hátsó kapcsoloval kell X-re állítani. na most megcsináltam de nem villogott semmi... Esetleg egyéb tanács hogy is kell ezt? Előre is köszönöm.
Azt még hozzáteszem hogyha 5 percnél tovább melegíteném akkor tuti hogy nekem is lefulladna többször is. Én úgy szoktam hogy szivatóval beindítom és amikor elösször lefullad, azután beindítom és indulok mivel, akkor azért fullad le mert az alapjárathoz már sok neki a szivató, de ilyenkor se nyomom vissza egyből a szivatót hanem nagyjából az utcánk végénél.
Attól függ hogy mennyi most az alapjárat, amellett én nem szoktam 5 percig melegíteni de én sem indulok egyből, néha nekem is szokott hidegen fulladni.
Hát figyelj nem tudom te meddig melegited...de én legalább 5 percig és az alat az 5 perc alatt többször is lefulad és amikor megyek vele kanyarba mindig túráztatni kel mert ha nem egyből lefullad.Akkor ez az alapjárat hibálya
Nézegettem hogy mindenki máshogy melegit .
Én full szivaton azaz 2 fokozaton hagyom járatom 5 percig és igy is indulok el aztán 20 30 méter után szivato 1 es fokozat kicsit durrog de nem fullad le és 20 méter után leveszem szivatot ....