de én már tanultam a DT 80-al 1,5 évig :D most valami olyan kellene amit még egy évig legalább nyuzhatok mire kimotorozom, habár tovább is meg fog maradni, egész pontosan érettségi utánig szeretném, mert akkorra ha minden igaz már les korlátlan is :D
Hali! Végre meghozta a jézuska a hőn áhított masinát szoval most nagy az öröm! Nagy kár hogy nálunk tükör jég minden ezért épp hogy 20 métert tudtam gurulni.
Hát igen. Én még nem próbáltam vele terepezni komolyabb terepen (nem is fogom kipróbálni) de sztem se bírná sokáig. Ez tényleg egy nagyon jó tanuló motor. Mindenkinek csak ajánlani tudom, csak egy sportdob kell rá.
a DT-t eladtam mert az gyenge volt, és a 125 se sokkal jobb, ugyhogy azt nem szeretnék, igazábol 4T-re is majd cask 400 körül szeretnék áttérni, a már kimotorztam egy erösebb 125-öst:)
ez a moci tanulómocnak az ideális, de Trepen + uton is +álja a helyét de nem az a nagyon endurós fajta! inkáb neked a dt kéne azal már lehetne endurózgatni
hello, ugye ti tudtok segiteni, nem tünik nagyon rosszan ka moci (Csak kevés:P) de az első villa azt láthatoan elég szolid, ez egy közepesen komoly endurozástol kikészülne... nincs igazam?
Persze h sikerült. A jézuska beszerzett mindent. Indexet kellett cserélni meg kuplung kart.
Ilyenkor bezzeg örülnék egy kis globális felmelegedésnek. Vagy egy pár szögesguminak.
Békességet, boldogságot,csengöszót és gyertyalángot
ajándékot szeretetet s mindent,ami fontos nektek.
Ajtotok elé mocit adjon isten, szép karácsonyt mindenkinek
elöl hátul gyári 14 és 53 asszem, de volt fenn 14 és 49 nem volt közte érezhető külömbség normál használatnál csak egykeréknél könnyebben jött fel az 53assal, viszont a 49elmeg kevesebbet fogyasztott.. sztem mind1 meik van fenn..
Ilyenkor bezzeg örülnék egy kis globális felmelegedésnek. Vagy egy pár szögesguminak.
ajándékot szeretetet s mindent,ami fontos nektek.
Ajtotok elé mocit adjon isten, szép karácsonyt mindenkinek
Egyébként én már 2 hete nem voltam kint.