Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elraktam télire a kicsikét nagyon csinos lett, csak úgy csillog-villog lehet kéne egy quadot venni valami hóekével ... egésznap havat lapátoltam
én csináltam, csak a hátsó része volt meg ahol rajt a felirat h remus, de am. már eladtam... viszont az ujat majd felveszem az is szép lesz csak nem lesz rajta h remus
Mennyi píz volt a dobod?
Jónapot néktek!
Wáá, mennék már egy XT vel, csak senkinek nincsen a baráti körből, meg nincs is rá jogsim!
mitas e-09
hallgasd meg az enyém, én nagy átmérőjü csővel csináltam, és hosszúval jól kitömve attól lesz mély és dübörgős, ha magasabat akarsz és pattogósabbat akkor kevés tömés, vékony rövid csővel..
Jóestét!
Bocsi, h eddig nem írtam, gondolom túléltétek! Szóval, az elég yo sebesség! Mennyire nyomtékos a gép?Ha azt szeretném h ilyen yo mély, és dübörgő legyen, tudom ez csak 125 ccm, ezért annyira mély és dübörgő nem lesz, de milyen sportkipuffot kéne rárakni?
Milyen gumik
megjött a gumim
ho-HÓÓÓÓ itt van egykis hó, és hát akkor drifteljünk
dejó nektek!én meg mingyárt készülhetek a szalagavatóra(H)
én is edzésről azzal jötttem este 7 fele még volt 1 fok : ma is azzal akartam menni csak itt ez a lucskos hó
tegnap este motorral jöttem haza .
olyan hideg volt hogy még a golyoim is lefagytak.
de azért jo volt
szevasztok
én raktam fel hangot az xt-mről, régen ez volt a dobom, aztán eladtam mert csinálok rá ujat, az valamikor január elején lesz meg, komplett rozsdamentes rendszer, majd arról is rakok fel képet, meg hangot... azért hallgassátok meg:)
Engem is nagyon érdekelne bár tudom hogy saját motoromon sohasem csinálnám meg.
toljon fel valaki egy kiherélt Xt ről hangot lécccccccciiiiiii ..legyen ez a karácsonyi ajándékom
szép szép én még ma azért gurultam egyet.. Mostmár mondják a hideget elis kéne már télire tennem
szép gép nem gondolnám hogy "csak" 125ös ha nem lenne ráírva nem hiába mit vár az ember...YAMAHA
sziasztok
raktam fel képeket ha akarjátok nézétek meg
kézvédő kéne rá amúgy ezek a fajta motorok nem az én stílusaim inkább az utcai motorok, bár ha megnézed az adatlapom úgyis rá lehe jönni
én már vagy másfél hónapja nem motoroztam meg mostanába ritkán olvasok fórumot is
megcsinálták a gumimat kb.6centis csavar ment bele de szerencsére nem szurta ki a belsőt csak 1 kicsit megnyúlt.kezd hideg lenni a motorhoz
Engem is, mivel olcsóbb mint egy sportdob.
nemtudna feltenni valaki 1 videót a kiherélt kipuffról érdekelne a hangja :P
Nem sajna nem az enyém nekem csak az XT van ....egyenlöre .
Nyáron tervezem a WR450 et

Ilyenre szeretném megcsinállni ez isten :