én csináltam, csak a hátsó része volt meg ahol rajt a felirat h remus, de am. már eladtam... viszont az ujat majd felveszem az is szép lesz csak nem lesz rajta h remus
hallgasd meg az enyém, én nagy átmérőjü csővel csináltam, és hosszúval jól kitömve attól lesz mély és dübörgős, ha magasabat akarsz és pattogósabbat akkor kevés tömés, vékony rövid csővel..
Jóestét!
Bocsi, h eddig nem írtam, gondolom túléltétek! Szóval, az elég yo sebesség! Mennyire nyomtékos a gép?Ha azt szeretném h ilyen yo mély, és dübörgő legyen, tudom ez csak 125 ccm, ezért annyira mély és dübörgő nem lesz, de milyen sportkipuffot kéne rárakni?
szevasztok
én raktam fel hangot az xt-mről, régen ez volt a dobom, aztán eladtam mert csinálok rá ujat, az valamikor január elején lesz meg, komplett rozsdamentes rendszer, majd arról is rakok fel képet, meg hangot... azért hallgassátok meg:)
Wáá, mennék már egy XT vel, csak senkinek nincsen a baráti körből, meg nincs is rá jogsim!
Bocsi, h eddig nem írtam, gondolom túléltétek! Szóval, az elég yo sebesség! Mennyire nyomtékos a gép?Ha azt szeretném h ilyen yo mély, és dübörgő legyen, tudom ez csak 125 ccm, ezért annyira mély és dübörgő nem lesz, de milyen sportkipuffot kéne rárakni?
olyan hideg volt hogy még a golyoim is lefagytak.
de azért jo volt
én raktam fel hangot az xt-mről, régen ez volt a dobom, aztán eladtam mert csinálok rá ujat, az valamikor január elején lesz meg, komplett rozsdamentes rendszer, majd arról is rakok fel képet, meg hangot... azért hallgassátok meg:)
raktam fel képeket ha akarjátok nézétek meg
Nyáron tervezem a WR450 et
Ilyenre szeretném megcsinállni ez isten :