Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi. 7,3 kW=10LE
Szerintem meg tökmind1 mennyi van beleirva ugyis annyit tud amennyit tud... De enyémbe is 7kw van.
Jó akkor légyszives magyarázd el, h a Yamahánál mé 11 lóerő, a forgalmiban mé 9,6 a neten és at újságokba meg 12,5ló. Az a 3 lóerő idegesít. Kösz, h elmondod nekem mert én nem tudom.
Miért lenne kamu? A motor 7 kW és ennyi, mi lenne ezen kamu?
De ez most kamu vagy mi? Vagy csak ennyire szarják le, h milyen teljesítményű?
Nyugi. Az enyémbe is.
Kurva jó az én forgalmimba 7 kW van írva.
Össze lehet csak nincs értelme. :)
Azér egy 125ös xt-t össze se lehet hasonlítani egy KTM-mel :)
2év garancia van rá , ugye? kell vinni 1éves szervizre ?
ja de ha eddig nem volt semmi baja, és szép hangja van a blokknak akkor nem is lesz baja nyugodj meg! amúgy meg téll. azért van a gari:)
Én azt nem értem hogy vki hogy tud sokat várni egy 125ös 4Ttől.
nem tudom miért vagytok oda ennyire ezért a gépért,szerintem nem egy nagy csoda... többet vártam tőle... maradok a ktmnél
Hát nemtudom, remélem nem lesz vele nagyobb gond ha meg lesz akkor a remélem a másfél év alatt kijön. Szép hangja van, szépen óvatosan járatom még be (max 6000es fordulatszám). Bármi meglehet, lehet hogy megszopattak és nem is 42 km volt benne, vagy ha tényleg annyit ment akkor lehet hogy széthajtották, de nem nagyon érdekel mert ha másfél év alatt kijön a baj akkor viszem vissza garanciával ha meg nem akkor úgy is 2 év múlva eladnám mert cserélném nagyobbra.
előre mondom nem akarom szidni a tiedet, de itt nálunk a yamahába kiadtak tesztmotornak az uj 125x-et és 52km után haveromék elhozták, majd visszavinni majdnem platón kelet... persze nem volt járatás meg semmi.... mondjuk egy kicsit azért sajnáltam is...
Az árról csak annyit, hogy én ólcsóbban vettem 3 hónaposan, 42 kmerrel szalonból.(tesztmotor volt, és még van rá másfél év garancia)
+-5le babetta eladó 7le-s! vagy yamaha XT 660 eladó 43le-s! azért érezni a külömbséget
+- 5 LE valahol még több is belefér. 80as cr-t láttam már aki 21 volt aki 31 LE nek írta.. Amgymeg az ár szerintem korrekt. Mikor én kerestem xt-t akárkit hívtam mindet elvitték 1 nap alatt nemtudom erre mérnem kapnak rá.
most érted ennyi erővel mondhatnám azt hogy a ktmem 60 lovas...pedig csak 48 forgalmiban is 10 kw van asszem..
Végülis igaz, az a lényeg, csak ebből jönnek a félreértések hogy "én itt és itt ezt olvastam és az annyi is!". Nehogy félreértsd nem baszogatni akartalak.
lényegtelen hogy hány ló, 125ös 4t,nem kell tőle sokat várni,de nem mind1 hány ló? leszarom,csak vigy el valaki mer kell a pénz...
És hol olvastad gyárilag? Mert Yamaha oldalán 7,3kW és 10 ló van feltüntetve.
ha megnézed az árakat akkor nem... hol érdekel hogy hány ló? gyárilag ezt írják,többi nem izgat.
Bár kevés km van benne, de soha nem lesz 15 ló...
Ez egy kicsit nem sok érte