Jó akkor légyszives magyarázd el, h a Yamahánál mé 11 lóerő, a forgalmiban mé 9,6 a neten és at újságokba meg 12,5ló. Az a 3 lóerő idegesít. Kösz, h elmondod nekem mert én nem tudom.
Hát nemtudom, remélem nem lesz vele nagyobb gond ha meg lesz akkor a remélem a másfél év alatt kijön. Szép hangja van, szépen óvatosan járatom még be (max 6000es fordulatszám). Bármi meglehet, lehet hogy megszopattak és nem is 42 km volt benne, vagy ha tényleg annyit ment akkor lehet hogy széthajtották, de nem nagyon érdekel mert ha másfél év alatt kijön a baj akkor viszem vissza garanciával ha meg nem akkor úgy is 2 év múlva eladnám mert cserélném nagyobbra.
előre mondom nem akarom szidni a tiedet, de itt nálunk a yamahába kiadtak tesztmotornak az uj 125x-et és 52km után haveromék elhozták, majd visszavinni majdnem platón kelet... persze nem volt járatás meg semmi.... mondjuk egy kicsit azért sajnáltam is...
+- 5 LE valahol még több is belefér. 80as cr-t láttam már aki 21 volt aki 31 LE nek írta.. Amgymeg az ár szerintem korrekt. Mikor én kerestem xt-t akárkit hívtam mindet elvitték 1 nap alatt nemtudom erre mérnem kapnak rá.
Végülis igaz, az a lényeg, csak ebből jönnek a félreértések hogy "én itt és itt ezt olvastam és az annyi is!". Nehogy félreértsd nem baszogatni akartalak.