ha sportkiput csinaltatszm, akkor kiszedik neked a katalizátort is , és vmennyit dob rajta, viszont ha hereled, akkor a katalizátor ott marad allul.. szerintem erősebb a sportkipuffal mint heréltel
vagy az 54es oldalon irta lakoqmk hogy eladó az ő kipufja, vedd meg komplett rendszert, puvold ki és rakj bele egy perforált csövet, meg körbe tömést, és már jó is!
hát Magyarországon nem igen szoktam snowboardozni azt nem bánom ha máshol van , de itt ne legyen nem az a baj hogy nem menne el ..hideg is van aztán az " izületeknek nem tesz jót " és hát sportból szeretném a következő mocim venni nem kockáztatok
Hali!
Nektek milyen dob van a gépen? Így gyárilag nincs valami ütös hangja ezért keresek rá valamit. Nem tudtok valamit ajánlani? Gondolkodtam a kibelezésén is de azt talán mégse. Keresgéltem neten erre nemsokat láttam. Előre is kösz!
képeid közt ott van h másik hobbym, akkor mér baj a nagy hó:) amugy gumipókot feltekered a kerékre aztán hadmenyjen, nekem simán elment 30centis hóba ugy:)
helósztok! szerintetek nem csal 1 kicsit a km-számláló mert volt a tankba kb 0,5liter és "álitólag " 48 km mentem vele. és csak ma du-án jelzett ki hogy kevés....... szerintettek? ijen keveset fogyasztana vagy xar a számláló?
Gondolom ez sportkipufogó függő is.
ha másnem 10 perc altt át lehet szerelni!
tom mert nekem is az van rajta.....
én a helyedbe beszélnék Ővele, csinál dobot, illetve tud, olcsó is, amugy a sajátomra én csinálom a dobot...
Nektek milyen dob van a gépen? Így gyárilag nincs valami ütös hangja ezért keresek rá valamit. Nem tudtok valamit ajánlani? Gondolkodtam a kibelezésén is de azt talán mégse. Keresgéltem neten erre nemsokat láttam. Előre is kösz!
nah Srácok Boldog új évet kívánok!
este tenném de nem tudom milyen állapotba leszek
Minden motorosnak ( és XT-snek ) Boldog uj évet, sok sok benzint és km Kívánok!
nem kizárt hogy annyit fogyasszon, attól függ hogyan mentél, mivel uj gondolom csak pötymörögtél.... az enyém nyáron 60as tempónál 2litert evet!
rendszám nincs a gépedhez?