Karácsony óra ma mentem vele ugy igazábol normálisat (10km kb) és nagyon tetszik, sokan mondták hogy 80as cr után gyenge lesz de annyira nem feltünö. Első fékkel nincs baj, legalábbis X-en, viszont önindítóval nem hajlando indulni hidegen sehogyse nálatok is van ezzel probléma?
Sztem használd nyugodtan, szépen járatsd be és ha még akkor is ilyen hangja lesz amikor az 1000 kilóméter után viszed vissza olajcserére akkor említsd meg hogy ez és ez van. Egyébként nem egy túl halk blokkja van a picikének.
Tegnap vettem egy XT125X-et 0km-es!Beindítottam és valami súról a motorjában hidegen,(olyan mint a csapágy, v. fogaskerék hang ) mikor bemelegedett kicsit halkúlt!Lehet hogy bejáratás után elmúlik vagy ez természetes dolog ezeknél a motoroknál?Volt már YBR 125-öm is de annak nem volt ilyen hangja pedig az is ilyen blokkal van szerelve és az is 0 km-es volt. Valaki tapasztalt már ilyen hangot az XT-jében? Írjatok ! Kezdek parázni, hogy valami baja van már is:S
ezt a mocit cserélném drz-e re valo supermotoszetre a motor 1989 teljessen felujitva az értéke 250000ft ha valakit erdekel szoljon mert sürgös lenne!KÖSZI
Gyenge az első fék? Hát akkor te még nem mentél a verhovinámmal . Sztem semmi gond nincs az első fékkel,amit már mondtak elöttem is, az első teleszkóp nem nagyon bírná a terepet de én úgyis 99%ban városban használom. Bár nemtom hogy R-nek milyen a fékje de azt tom hogy X-nek nagyobb tárcsa van elöl, de sztem nem lehet sok különbség az a 1,5cm...
jó masina, tanulómotornak, alapok elsajátítására remek, de hamar ki lehet nőni. a blokkja strapabíró, az olajszintre kell odafigyelni, hogy ne legyen hengerfejes. ami nekem nem tetszett a gyenge első fék. az xt-ről olvashatsz még véleményeket a totalbike népítéletei és a motorrevü használt motor olvasói véleményei között.
ide nem tudtam felrakni a videot a kipufogorol kiherélve csak a myvipre
ha meg akarjátok nézni keressétek :rimoczi krisztina
Ha valakit érdekel van eladó DR-Z 400E... vagy akár cserélhető kis XT-re is...akár..
Széles utat, sziasztok
FOXY6!
Nekem van DR-Z supermoto szettem.
Átalakitó pogácsa a fékhez, 2 felni tárcsával....
irj ha érdekel..
Hali
-----Aloha Futár Team------
FOXY6!
Nekem van DR-Z supermoto szettem.
Átalakitó pogácsa a fékhez, 2 felni tárcsával....
irj ha érdekel..
Hali
-----Aloha Futár Team------
hát én se de muszály várni mert nálunk csupa lucsok,és jeges minden már 3hete