Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahha jól
mit ?
ezt jól látom?
betonon elsöre rémisztő de utána már buli de én visza álitotam a gyerek miat nem tudot felmászni
Szerintem is teljesen más ... átültem haver Xtjére annak megvan emelve a hátulja és elég fura volt először ! Nem mondom hogy rosszabb csak megkell szokni
hát aszfalton rosszabb, mivel feljebb kerul a sulypontja a gépnek... de ténleg jo terepen
És aszfalton? gondolom ott is mentél.
teljesen megváltozik a motor irányithatosága nekem r-es van terepen jobb ugy felemelve
Értem köszi a segítséget!Először valaki vigye el az Aprilia-t majd utána lehet róla szó...de ha lesz pénzem mindenképp XT-t szeretnék!
Igazad lehet.
Nemhiszem hogy sok különbséget éreznél a kettő között.
Bevallom, h csak a krosszozás miatt állítanám át. amúgy messze áll tőlem a vadulás, csak így jobban érezném magam, mert nagyon bele ér a segge.
Én még nem próbáltam. Én így ahogy van vittem vele már hátul embert és semmi gond nem volt, pedig nem vagyok egy pillekönnyű alkatú.
Hali, kíváncsi lennék, h felemelt üléssel, magyarán a 2 személyes állással mennyivel másabb. Érezhető a vezetésnél? Zavaróbb? Kényelmetlenebb? Kösz előre is.
Akkor szeretni fogod. Egykerekezést, stoppie-t bírja. Nem rossz minőségű az első teló hanem rövid az útja, egyébként jól össze van rakva.
Ja és am a teleszkóp max annyit kapna h 1-2 stoppi meg kerekezés de ritkán azt bírja?
Elegem lett a 2T-ből és megtetszettek az SM-ek és egy barátom is most vett egy XT-t bejött és tetszik...a gyengeség nem zavar nem kell nekem elég a nyomaték a végsebesség meg nem érdekel főleg!
125 2T után sztem gyengének fog tűnni de én nem bántam meg.
Nem igazán szeretnék terepezni...kezdőmotor meg háát nem nagyon annak szántam mert már volt egy pár 125ös de akkor szerinted jó választás?
Kezdő motornak kitűnő. Egy hibája van az meg az első teleszkóp. De ha nem akarsz vele terepezni akkor nem lesz vele gondod.
Sziasztok!Mondjatok már egy pár dolgot az XT-ről mert valószínű az a következő és kiváncsi vagyok vannak-e hibái meg mindent amit csak tudtok és szerintetek jó ha tudja valaki aki vétel előtt áll!Érdekel jó és rossz vélemény!Ja és am újat 0km-eset vennék!
Próbáld meg másik böngészővel.
nem tudjátok megmondani nekem hogy a video feltöltésnél mért irja ki,hogy
HTTPError:403
de muszály volt a sok öreg véget
valamivel eröseblet de nem nagyon észrevehetö