Én a múlthéten cseréltem indexet, szintén hasonló okokból. Hozzéteszem, Made in Italy. Párba adták, 4000/db.
Sasa véleményem szerint megvetted a legjobb motort ami csak létezik a piacon. Én is hasonlóra gondoltam, vagy pedig smc-660/625.
1. Sasa-nak gratu az uj géphez, faszányosan néz ki
2. danyo én igazandibol vegyesen hasznalom, terep-ut egyarant, viszont endurozni szeretek a legjobban...
a következő megállo majd egy 450 wr lesz
ha van rajta berugókar, azzal rugd meg mien a kompressziója, ha nemjó az aut. dekompreszor igen kemény ha hallasz kattanást meg akkor könnyebb de ugyis érzed hogy mien, (elsőre nemfogod tudni berugni, próbálkoznikell:) ) aztán nem eszi-e az olajat, meg blokkhangok, ha valami csörög, hagyd is... aztán menetközbe figyelj a fokozatokra, ez a tipus széjjelkopik könnyen, és dobája ki a fokozatot... nagyjából ennyi, a többi általános...
Sziasztok.
Én egy kis tanácsot szeretnék kérni tölletek.Szeretnék venni egy Yamaha xt 600-ast rendszámosat,1996-2003 közöttit.Mire kell figyelni vásárláskor?
Gyerekek tudjátok, h Angyal Zoli mikkel stuntol 2008-ban? Lehet, h már tudjátok de azért elmondom.
Yamaha R1, Ez szép és jó de nekünk annyi ra nem fontos. Ezért Még 2 db YAMAHA XT 125 X/R is benne lesz a repertoárban.
Sasa véleményem szerint megvetted a legjobb motort ami csak létezik a piacon. Én is hasonlóra gondoltam, vagy pedig smc-660/625.