Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a múlthéten cseréltem indexet, szintén hasonló okokból. Hozzéteszem, Made in Italy. Párba adták, 4000/db.
Sasa véleményem szerint megvetted a legjobb motort ami csak létezik a piacon. Én is hasonlóra gondoltam, vagy pedig smc-660/625.
1. Sasa-nak gratu az uj géphez, faszányosan néz ki
2. danyo én igazandibol vegyesen hasznalom, terep-ut egyarant, viszont endurozni szeretek a legjobban...
a következő megállo majd egy 450 wr lesz
reggel feldölt a mocim tudnék eltört az idexem
Köszönöm
Én nem bírom kivárni a jobb időt, ma is motoroztam vagy egy órát
persze a gumi baromi hideg volt, így gázrántásokra csak elkapart

amikor én vettem az xt, nekem is vissza kellett vinnem beállíttatni a karburátort, nyugi
nem tudom de ha jobb idő lesz elviszem szerelőhöz
(am kurva jó a mocid nagyon álat)
pixu! am te mire használod a motorodat?
endúrózni?vagy csak utcán?
A karburátor beállítása lehet rossz, szivató- gázfröccsök nélkül túl kevés benzint kaphat, vagy valahol eltömődés van.
be is vált a jóslatod nem segítet rajta!
Én így előre azt mondom hogy nem fog rajta segíteni de egy próbát megér.
nem tartja lefullad oké +próbálom köszi a tanácsot
Ha már meleg a blokk akkor 1100, 1200as alapjáratot is tartania kéne. Hát de sztem 1400, 1500ra megkéne próbálni feltekerni, hátha segít.
5 perc után már nem lehet + fogni a blokkot mert olyan forró szal nem a hidegtől van
el...... 4éve van környékemen és eccer nem baszogattak volna, kb 30ekm alatt, se engem se előző tulajt(haverom)
vannak "trükök" de nem publikus!
Nem, az csak a hidegtől van!
Sziasztok! Egy Yamaha Xt 125x típusú motort el lehet használni rendszám nélkül, úgy, hogy a rendőrökkel ne legyen gondom? Lécci segítsetek!
ha van rajta berugókar, azzal rugd meg mien a kompressziója, ha nemjó az aut. dekompreszor igen kemény ha hallasz kattanást meg akkor könnyebb de ugyis érzed hogy mien, (elsőre nemfogod tudni berugni, próbálkoznikell:) ) aztán nem eszi-e az olajat, meg blokkhangok, ha valami csörög, hagyd is... aztán menetközbe figyelj a fokozatokra, ez a tipus széjjelkopik könnyen, és dobája ki a fokozatot... nagyjából ennyi, a többi általános...
Sziasztok.
Én egy kis tanácsot szeretnék kérni tölletek.Szeretnék venni egy Yamaha xt 600-ast rendszámosat,1996-2003 közöttit.Mire kell figyelni vásárláskor?
Sziasztok!
Elado 1989-es elöl hátul tárcsafék,uj henger dugo nagyon patent 250ezer sürgös lenne mert vettem egy másikat!
Ez így van.
*bár nála nem az erő mozgatja a gépet már írni se nagyon tudok
azta mindenit videókat töltsétek fel majd gyorsan kíváncsi vagyok mit tud velük kezdeni ... bár nála már nem az erő mozgatja az erőt
Gyerekek tudjátok, h Angyal Zoli mikkel stuntol 2008-ban? Lehet, h már tudjátok de azért elmondom.
Yamaha R1, Ez szép és jó de nekünk annyi ra nem fontos. Ezért Még 2 db YAMAHA XT 125 X/R is benne lesz a repertoárban.
1200/1100 de nem tudom pontosan mert álandóan lefullad