Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/yamah... sürgős! ! ! hibátlan
A km óra mit üzent?
régvolt kép régi xtről....
köszi mester
felkéne dobni 1 kicsit a motort nem tudtok valami fasza neont rá vagy egy oldalt ahol van értelme keresni
120-130
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a 660 as XT nek mennyi az utazósebessége?
Köszi!
tetszetős
sziasztok
tetem fel videot a motorom hangjárol a kipufogo csontra ki van herélve
Na jó Gozsi télleg az a lényeg h utálom a 2T-s pofádat csak vicceltem
*o
rossz,nagyon rossz duma ...mindd meg h utálod a 2ts pofámat
Itt van ez is. Egyébként ybr blokkos csak annyi különbség hogy az új ybreken már injektor van nem porlasztó és ezáltal kőkemény 0,2 LE erősebbek!
mentem vele 109nél többet... Annyi a titok hogy bekell dőlni és nem lehetsz többb mint 67 kg jah és jó benya volt benne
végre 109et láttam mindenhol h ott mintha betiltana gyári adat az 95 gyosulást azt nem találtam sehol csak videót fogyasztása az 2.2 de szerintem ybr blokkosak(ugye?) akkor 2.5 körül beéri max 3 lityó!Nekem tökéletes lenne!
kiváncsi vok mit mehet egy XT
Hát az ember megunja a 2T-s dolgokat egy idő után...meg a 2T új drága SM-ben is drága és SM-ben meg inkább 4T és olcsóbb is minden szempontból jobban is motorozható mint a 2T....meg tetszenek is!
nagyon szeretem a 2t...télleg.hihetetlen mit produkálnak egyes gépek de nekem ez nem való én nem értek a motorokhoz
hát erre felé mindenki fikázza a 4t 25ösöket...tiger is átált , mostmár te is és én is átáltam a barikád eme oldalára (4t 4ever)
Ja perszem még semmi se biztos ha elviszik az Aprilia-t akkor lehetséges inkább valószínű az XT de ha nem akkor maradok a 2T-nél
Melyik ellenzék táborban?
hát akkor üdv az "ellenzék" táborában