Tanulo supermotonak tökéletes . Tankja 10 l-es eböll 100 km-en 2-3 l-t fogyaszt gyári adat szerint de kb ennyit eszik valoban is persze ha bütykölsz rajta akkor sem fog többet enni 4 l-nél kipuf. stb.....
Hát végsebesség változo hallottam már aki 120 km/h -t is kihoztott belöle ... alattam csak 115 km/h-t ment.
Talán rossz tulajdonsága is csak ez van mást nem tapasztaltam . De biztos válaszolnak mások is majd meglátod mit mondanak....
Szerviz 10000 Ft körül mozog de ezt ugyis elmondják márkakereskedönél.
4T motor van benne elég jol birja belezett kipufnál elég brutális kis hangja lesz .
Ja meg rossz tulajdonságnál nálam jelentkezett az elektronikai részeknél index kiég . Bár én leszedtem rola minden lámpát indexet nézd meg a képeimet ...
Nagyjábol ennyit tudok mondani de ha van még kérdésed váalszolunk mindenképpen
Én Supermotoként használnám!Hát konkrétan mindent szeretnék róla tudni.Van neki rossz tulajdonság vagy ilyesmi?Mennyi benyó fér bele, stb...!?Mennyit megy..!?Ha nem jön össze az YZF, akkor valószínű, h XT-m lesz!
Hali
Supermoto vagy enduro ként szeretnél venni ? Nekem SM változat van tanulo motornak kiválo bár lehetne erösebb kiscit egy pár pacival egyébkénnt jo kezelhetösége jo válto kanyarodás jo . Konkrétan csak kérdésre válaszolnék nem tudom mit szeretnél rola tudni ....
Hogy hogy gyorsasági után ilyet akarsz venni ? bár én is igy tettem nekem 125 NSR volt elözö mocim .
Hello!
Érdeklődni szeretnék az XT iránt, mert nekem nagyon tetszik, meg lehet, hogy az lenne a következő motorom(ha lesz "píz")! Tudtok mondani róla vmit...?
Nem baj értem azért Fogaskerék röl annyit hogy endurozni jo lenne nagyon igazad van telohoz nem nagyon értek én nem piszkáltam bár hátsot nekem is kéne keményitenem kicsit elsö elmegy .
De probálld sürübb olajjal ugy kevésbé tud összenyomodni ..... de ez csak én véleményem nem vagyok egy motorszerelö
hja, kösszi ha elkapoma fonalat, megy jobban is arra gondoltam, lehet kellene nagyobb lánckereket hátulra, endurozni jo lenne, de még midni ott vannak a teleszkopok, azon is gányolni kéne.... lehet hagyom gyárira....
Jol nyomod én nem tudok vele kerekezni probálltam eddig 2 3 m-t tudtam menni vele de nem is nagyon probállgatom .....
Az lenne jo gázra jönne de sajnos csak kuplungra jön a kicsike
15000 egy új kormányért? nem azért de kicsit tényleg sok. A simónál valahogy olcsóbban jöttem ki. Valaki vágja már az egykerót és a stoppit? Az egykeróra kíváncsi lennék, h azt h az istenbe lehet kivitelezni. a stoppi már egész szépen megy. csajoknál belehet vágódni.
Ja amugy meg gyári kormány egy fos nem más nekem is elhajlott és 15000 ért cserélték ki ugyanolyan szarra ... Inkább vegyetek 6 7 ezerért már lehet kapni szélesitett merevitett kormányt nekm is olyan van most fennt és nincs vele baj és még kormánymagasito sem kell akárki akármit mond ...
Szevasztok bocsi hogy beleszolok de ha megbuherod a kipufogot akkor még nem vesztiu el a garanciáját nekem is a szervizben mondták mert én is kiberháltam . Amugy hangja jobb lett sokkkal és erösebb is 1 2 pacival igaz nem sok de azért több mint a semmi ... Amugy also tartományban jobban huz ..
hát én is még "friss" tulajdonos vagyok Február óta enyém csak a kicsike ... hát én majd valamit alkotok rajta, de mostmég nem mert nem akarom elveszteni a garanciát bár lehet letudnám beszélni a márkakereskedővel mert jóba vagyunk , de én azt mondom, elég egyenlőre ez is
Te az XT-n módosítottál valamit a megvásárlása óta? és ha igen, akkor mit? Szerinted érdemes megberhelni a kipuffot? Mert egyedül csak a hangját érzem hormonhiányosnak.
combcsonttörés stb... hát lassan elkell rakni , igaz ... December 15.től mondja a -5 -10 fokokat : Azért 0 fok felett ellehet motorozgatni legalábbis nem nagyon bírnám ki nélküle hát igen nem vagyok normális .. ezt tudtuk de aki Magyarországon motorozik az alapból nem normális Vigyázzatok magatokra itt az ünnepek előtt !
Elhiheted, h én sajnálom a legjobban. A kis X meg biztos engem, mert a kis drágaság a lábamon landolt. Jól meg is húzódott attól a röpke 100 kg-tól. A tanúlság meg annyi, h a "normális" emberek (nem sértésként mondom) nem véletlenül rakják el télire a motorokat. Sajnálom haverod. Nem lehetett kellemes érzés...
szegény Xt :( neked lett valami bajod ? de mondjuk nem értem hogy görbülhetett el a kormány havert 80 al elütötték és semmi baja nem lett a garanciához nem értek ..szerintem hívdd fel őket ..jobbulást mindkettőtöknek
Örülök magamnak. Az egész hetet végig motoroztam gond nélkül, ma meg sikerült megszakítani a sorozatot. Lehet, h vizes úton nem kellett volna megbízni túlságosan a gumikban. Vagy csak szabájosan kéne menni. Valamelyik. Görbült a kormány, a fékkar. Kuplung kar és a bal hátsó index meg letört. jeeeeeee
Szerintetek mit hozhatok ki a garanciából?
Én sötétben már nem tolom mert nincs lámpám ....
Ja hát ha csuszik soha nem baj csak ne a jég miatt csusszon hanem miattunk na meg ne az idomon hanem a gumi peremén
Hát végsebesség változo hallottam már aki 120 km/h -t is kihoztott belöle ... alattam csak 115 km/h-t ment.
Talán rossz tulajdonsága is csak ez van mást nem tapasztaltam . De biztos válaszolnak mások is majd meglátod mit mondanak....
Szerviz 10000 Ft körül mozog de ezt ugyis elmondják márkakereskedönél.
4T motor van benne elég jol birja belezett kipufnál elég brutális kis hangja lesz .
Ja meg rossz tulajdonságnál nálam jelentkezett az elektronikai részeknél index kiég . Bár én leszedtem rola minden lámpát indexet nézd meg a képeimet ...
Nagyjábol ennyit tudok mondani de ha van még kérdésed váalszolunk mindenképpen
Supermoto vagy enduro ként szeretnél venni ? Nekem SM változat van tanulo motornak kiválo bár lehetne erösebb kiscit egy pár pacival egyébkénnt jo kezelhetösége jo válto kanyarodás jo . Konkrétan csak kérdésre válaszolnék nem tudom mit szeretnél rola tudni ....
Hogy hogy gyorsasági után ilyet akarsz venni ? bár én is igy tettem nekem 125 NSR volt elözö mocim .
Kicsit vicces ez a kép
Érdeklődni szeretnék az XT iránt, mert nekem nagyon tetszik, meg lehet, hogy az lenne a következő motorom(ha lesz "píz")! Tudtok mondani róla vmit...?
De probálld sürübb olajjal ugy kevésbé tud összenyomodni ..... de ez csak én véleményem nem vagyok egy motorszerelö
ÉRDEKES LETT A VÉLEMÉNYKIFEJTÉSEM
Az lenne jo gázra jönne de sajnos csak kuplungra jön a kicsike
olyan mintha nem lene rajta a dob
Szerintetek mit hozhatok ki a garanciából?
Ja hát ha csuszik soha nem baj csak ne a jég miatt csusszon hanem miattunk na meg ne az idomon hanem a gumi peremén