Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én voltam városba ..csak estére lefagyott... mondjuk supermotonak ez nem nagy probléma, csak néha kellemetlen
Szevasztok Supermotosok remélem toltatok pár kört városban vagy terepen vagy bárhol ebben a jo idöben ......
Én 38 fokos lázzal huztam ma mert nem birtam hogy ne vigyem ki kicsit a motot
Szerencsére szervek nem voltak ugyhogy no para csak no fear
Igen.Hát a pirellit a hátam közepére sem.A többit osztom.
Sziasztok!

Én Heidenauval nyomom, és sokkal de sokkal jobbak a tulajdonságai mint a gyári pirellinek.. ha rám hallgattok csak német gumit vesztek /a legjobb a Metzeller/.. olyan jo, hogy 1 hete a Roosevelt téren be tudtam annyira dönteni a gépet, hogy karcoltam az aszfaltot a lábtartóval..és nem pattogott, rendesen tapadt 4-7 fokban! Nagyon jó! mindenkinek ajánlom!

Üdv mindenkinek

---"Aloha Futár Team"----
szerintem tökéletesen megfelel majd csak a futófelületén látom h ez alkalmasabb terepre is
Sajnos még nem igazán volt alkalmam kipróbálni.A párom egyik haverja gumis.Árat nem mondok az elöbb emlitettek miatt.(mivel mindenhol más)Ha nem sokat akarsz rá költeni jó amit ajánlottam.Esetleg METZELER vagy AVON.Ha szánsz rá lehet MICHELIN,BISTROL.A pénztálcád határozza meg.
ha jól látom ez az:http://www.gumaker.hu/minta.ph...
és tapadásilag miylen?
köszi szépen
Szia.HEIDENAU a márkája.Hogy mi az ára ez változó.Gumisműhely válogatja.Itt 18 volt(balatonpart)Pesten megvan vagy 14.Ez nem a legjobb de aránylag olcsó.
megtudnád mondani miylen típusú gumi és az árát?
én rég nem motoroztam...
http://www.sportmotor.hu/motor... tenéré
talán mai volt az utsolsó gurulás : :( nagyon csúszott de ez csak jó lehet egy SM nek. mivan veletek ?
Hát az biztos hogy csak addig
Nekem egyszer még NSR emen eldurant a hátsó 20-30 km ugy jöttem hazáig 80 -al táncolt is a segge kicsit .....
első gumisig
sziasztok!
belement egy csavar a hátsó gumimba de nem eresztett le és nem áll ki, szerintetek meddig lehet így motorozni?
Szivesen
Amiben tudok segitek
kössz mester ! holnap megis csinálom
Szevasztok
Lehet rajta állitani méghozzá a lámpa alatt van egy kis csavar "azt hiszem imbusz" azon kell tekerni és feljebb emeli a lámpát .
nem is az a bajom hogy szarul hanem hogy levisz a földre ..levan állítva ,és ez így nem állapot már
enyém is sazru vilagit, gondolkodtam , h veszek bele xenonos rendszert... de ninsc kedvem ennyi penzt kiadni erte, ( www.nagyvas.hu), vagy leeht kellene bele tenni masfajta egőt
rájöttem hogy nagyon rövidre visz a lámpa, le a földre kicsit átkéne állítanom állított már valaki ezen ? haveré rendesen viágít de enyém
én ma nem tudtam gurlnya semerre
most jöttem meg egy laza 2órás gurulásról áhh ez életforma. Világ legjobb dolga a supermotozás Voltunk gokartpályán egész jól tudok már csúsztatni .
A felnid EXCEL ? De nem gyári mert XT nem láttam még fekete felnivel ...
DT adták fekete EXCEL-el
Ha jol tudom ....
sztem ez a felni sokkal jobb mint a fényes... az illik az smhez, de próbáld ki rakj rá felnicsikot pirost vagy sárgát vagy valamiet ami elüt a feketétől de megy a motorhoz... sokkal szebb lesz neked is tecceni fog.. sztem