hey srácok. probléma.. mek a mocival és mikor bemelegszik néha-néha gondol egyet és mintha vészleállot benyomták volna megadja magát.. tnap mentem le városban aztán kereszteződés közepén megállt. nem nagy gáz mert pöccre indul utánna, de mégis furja az oldalam h mivan..
És a jeladónak is az annya picsáját Norbeee mikor megyünk már vadulni vagy valami? Cam már működik? Áprilisban citadella ha jó idő lesz? Én úgy néz ki h tuti megyek
Én is szimmeringre gyanakodtam, most főhet a fejem, hogy mikor és hol fogom kicseréltetni...
Amikor felment az alapjárat, azonnal lecsekkoltam a bovdemet, de nem szorul. Amikor ilyen magas az alapjárat és leállítom, akkor újraindítás után normális a fordulatszám, aztán elkezd elég gyorsan felmászni, 2700-3000 között táncol. Szívató sincs felragadva meg semmi.
WTF mint what the fuck? az olaj problémát 1 szimeringcsere megoldja (99%)
Az alapjáratot pedig 1 csavarhuzo és egy egyszerü mozdulat segitségével be tudod lőni!
A helyedbe megnézném aztis h nem e feszölt meg a gázbovdened... és nem e azért magas az alapjáratod
Nektek volt már olyan, hogy eresztette a blokk az olajat valahol? A váltókar nekem egyfolytában dzsuvás (vele együtt a csizmám is persze...), gondolom valahol fossa az olajat... valami ötlet?
Másik: melegen a motor alapjárata 3000 egyszercsak lett. Az isten tudja miért, de annyi, azt is egyenetlenül tartja meg. WTF?
Cső én már 2x cseréltem a kilóméterjeladót valszeg tipushiba. A poén az egészben h megint szarrá ment a cucc...:( nálam múltkor a jobb hátsó index nem ment de egy kis takarítás az index belselyében és egy izzócsere megoldotta a problémát. Am én már túlléptem a 36500 km-t
öcsém ki akarta próbálni a dt-jén milyen az sm szett az övé meg alapból enduro aztán idéglenesen kicseréltük igy ingyen volt nekem meg teccet a nyomaték a sárban
Én is szimmeringre gyanakodtam, most főhet a fejem, hogy mikor és hol fogom kicseréltetni...
Amikor felment az alapjárat, azonnal lecsekkoltam a bovdemet, de nem szorul. Amikor ilyen magas az alapjárat és leállítom, akkor újraindítás után normális a fordulatszám, aztán elkezd elég gyorsan felmászni, 2700-3000 között táncol. Szívató sincs felragadva meg semmi.
Az alapjáratot pedig 1 csavarhuzo és egy egyszerü mozdulat segitségével be tudod lőni!
A helyedbe megnézném aztis h nem e feszölt meg a gázbovdened... és nem e azért magas az alapjáratod
Nektek volt már olyan, hogy eresztette a blokk az olajat valahol? A váltókar nekem egyfolytában dzsuvás (vele együtt a csizmám is persze...), gondolom valahol fossa az olajat... valami ötlet?
Másik: melegen a motor alapjárata 3000 egyszercsak lett. Az isten tudja miért, de annyi, azt is egyenetlenül tartja meg. WTF?
Tán valaki fentről szórakozik velem?