Hát mivel amit vettél tükröt az mind a 2 vége 10 és gondolom az 1ik jobbos a másik balos ezért neked 8balos-ból 10 balos kéne!
de lehet hogy most hirtelen rosszul gondolkodok szal jól nézdd meg! és olyan pont renedlhető ha sz jó
heeej. srácok lenne egy kérdésem. vettem az elmult napokban egy pár tükröt 10es menettel. a következő a próbléma: mint tudjátok 8-as a jobb és 10es a bal menet, tehát nem jó. megkérdeztem ismerősömet h lehet-e 10esből 8asra vágni menetet és azt mondta h nem. a másik variáció, hogy levágunk egy 8as menetüt és hozzá heggesztjük. arra meg azt mondta h nem lesz szépségdíjas. vki vmi vélemény?
Fogom is, legalábbis annál jobban, mint ahogy az előző tulaj tette (30-as nő).
Nincs véletlen valakinek egy szerviz-könyve (user's manual) akár elektronikus, akár scannelt formában? Nagyon kellene és sajnos nem kaptam hozzá, anélkül meg nem tudok hozzányúlni a motorhoz.
Sokat volt kint használva, de ezek szerencsére könnyen javítható/cserélhető dolgok. Motorvédő lemezt és sárvédőt már találtam is, a többi dolgot meg majd letisztítom és felpolírozom.
de lehet hogy most hirtelen rosszul gondolkodok szal jól nézdd meg! és olyan pont renedlhető ha sz jó
TÜKÖR ÁTALAKÍTÓ 10 JOBB - 8 BAL
Cikkszám: 62655
Vonalkód: RT5
Termékleírás
Saját ár: 491 Ft
Készlet: nincs készleten
ez? :D
Am te mennyiért árulod a rendszert?
Csak ha valakinek van xthez cucca az szóljon.
Bármi.
Akinek van valami eladó cucca xthez jelezze!:D
Köszcsy
Nincs véletlen valakinek egy szerviz-könyve (user's manual) akár elektronikus, akár scannelt formában? Nagyon kellene és sajnos nem kaptam hozzá, anélkül meg nem tudok hozzányúlni a motorhoz.