Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lehet idén egy ilyennel fogom róni az utakat. Jajj de szeretném. Jelenleg egy Keeway Matrix robogóm van, azért egy az xt más tészta. :)
Jól nézdd meg!
Hát mivel amit vettél tükröt az mind a 2 vége 10 és gondolom az 1ik jobbos a másik balos ezért neked 8balos-ból 10 balos kéne!
de lehet hogy most hirtelen rosszul gondolkodok szal jól nézdd meg! és olyan pont renedlhető ha sz jó
HJC mammoth bukomtól is.
ja és egyébként eladó No Fear cross szett! Egyszer se volt mosva, csiszma 3× volt rajtam. Kihasználatlansága miatt válnék meg tőle.
köszi, ez jól jött:D de melyik a 8-asból 10-re?
TÜKÖR ÁTALAKÍTÓ 10 JOBB - 8 BAL

Cikkszám: 62655
Vonalkód: RT5
Termékleírás

Saját ár: 491 Ft

Készlet: nincs készleten

ez? :D
Lehet venni tükörmenet átalakítót! Minden félét amilyet akarsz! én biztos így fogom megcsinálni ha lecserélem a tükröket. Tükör átalakító
inkább vegyél gyárit most az nem éri meg h elpocsékold a menetet!vagy menj be a márkaszervizbe ott megmondják h mi a szitu vele!
én is heggesztettem és utánna vettem a tükör szárra való gumit és semmi nem látszik
van amugy olyan tükör ami 8as 10es... én eddig 3 db-ot találtam, amibül 2t el tudok képzelni a mocin...
Menetmeccő
Már modntam hogy lehet ember!
És arra nem gondoltál, hogy a 8asból 10esre vágjátok?
heeej. srácok lenne egy kérdésem. vettem az elmult napokban egy pár tükröt 10es menettel. a következő a próbléma: mint tudjátok 8-as a jobb és 10es a bal menet, tehát nem jó. megkérdeztem ismerősömet h lehet-e 10esből 8asra vágni menetet és azt mondta h nem. a másik variáció, hogy levágunk egy 8as menetüt és hozzá heggesztjük. arra meg azt mondta h nem lesz szépségdíjas. vki vmi vélemény?
Még mindig ELADÓ a motorom!Nem használom most akit érdekel az írjon!
Én?
Kösznem.
Am te mennyiért árulod a rendszert?
Nekem egy egész xt-m van gyári állapotban Kell?
Nem csináltam én semmit.:D
Csak ha valakinek van xthez cucca az szóljon.
Bármi.
Micsináltál? Egybe megveheted az enyémet
Csoki!
Akinek van valami eladó cucca xthez jelezze!:D
Köszcsy
Fogom is, legalábbis annál jobban, mint ahogy az előző tulaj tette (30-as nő).

Nincs véletlen valakinek egy szerviz-könyve (user's manual) akár elektronikus, akár scannelt formában? Nagyon kellene és sajnos nem kaptam hozzá, anélkül meg nem tudok hozzányúlni a motorhoz.
Helyes! Ápolgasd a kicsikét:)
Sokat volt kint használva, de ezek szerencsére könnyen javítható/cserélhető dolgok. Motorvédő lemezt és sárvédőt már találtam is, a többi dolgot meg majd letisztítom és felpolírozom.
Elég csúnyák a rozsdafoltok rajta, ahhozképest h ien kevés km van benne... Grat hozzá!