Boncterembe olvass utána, és kérdezd az XT600 tulajokat... én a 125öst ugy inditom h: 4-5 rugás + 1-2 inditozás és indul! Sok dolog okozhatja h hidegen nem indul, lehet h állitani kellene a gyujtáson, keveréken v vmi hasonlón... lehet h kevés a szikra...
http://kelomotor.hu/ inen rendeltem meg
Tartót meg mindent azt saját készítéssel lett megcsinálva.
Lelett véve az egész sárvédő. Az hejére végig lemez lett hajligatva majd kifúrva és felcsavarozva. A tartó is saját készítés.
Egy kis vas có heggesztő és egy mérőszalag és egy fleksz kell:D
Ennyi a titok.
Inkább azt modnjátok hol az irányjelző relé a motoron!
Napot!
Valaki elmodja nkeem hol van az irányjelzőnek a reléje?
Mert ledes irányjelzőt vettem meg ledes hátsólámpát meg hozzá relét.
Namost én azt gondolom hogy a kormánynál van abban a kis gumicuccban de nem akarom szétszedni amíg nemtuti.
Köszi
Motorvásárlás elöt állok, egy Yamaha xt 600e 1997 supermotot szeretnék megvásárolni.Egyetlen gondom vele hogy a tulaj azt állítja hogy hidegen kb 5-6 fokig csak hideginditoval indul vagy sok inditozásra.Melegen tökéletes állítása szerint.A probléma forrása lehet hogy gyárilag nincs rajta berugókar. Motorja tökéletes olajat nem eszi... Érdekelne hogy igaz lehet-e az hogy ez széria betegség....Hétvégén esedékes a vétel...de amig nem tudom biztossan hogy ez nem hiba mert mindegyik ilyen addig nem merem megvenni... Ha valakinek valami tapasztalata van irjon...
A pesti yamaha szalon tud 160-as hengert rendelni külföldről.haverom akart az ő xt-jére venni és utána érdeklődött.főtengelyt meg nemkell másikra kicserélni mivel ezek a gépek gyárilag 150-es hengerrel vannak csak az eu-ba szántakra 25-ös hengert tesznek meg másik karbit. és én még mindig nem értem hogy mi kerül olyan sokba amúgy annyi pénzt beleölni a motorba nem érdemes mivel egy idő után ugyis megválik tőlle mindenki.
ATOSZ4! 380e-ért de még hiteles és azért ennyi az ára!2008-as modell semmi baja csak nagyobb motort akarok venni, vagyis szeretnék !Irjatok ha valakit érdekel!
Tartót meg mindent azt saját készítéssel lett megcsinálva.
Lelett véve az egész sárvédő. Az hejére végig lemez lett hajligatva majd kifúrva és felcsavarozva. A tartó is saját készítés.
Egy kis vas có heggesztő és egy mérőszalag és egy fleksz kell:D
Ennyi a titok.
Inkább azt modnjátok hol az irányjelző relé a motoron!
Valaki elmodja nkeem hol van az irányjelzőnek a reléje?
Mert ledes irányjelzőt vettem meg ledes hátsólámpát meg hozzá relét.
Namost én azt gondolom hogy a kormánynál van abban a kis gumicuccban de nem akarom szétszedni amíg nemtuti.
Köszi
Adamride! enegem érdekelne az xt. Van vmi elérhetőséged? Email jó lenne..van pár kérdésem. Üdv
Nem lenne valakinek eladó Gianelli/Arrow/Finster dobja XT 125 X-re? Van bármilyen olyan rendszer/dob megfelelne, amihez van EU-s papír.
Szerintetek hol tudnék venni az Xt-m hez indexbúrát,mert az egyiket sikerült elhagynom
köszi
Szerintetek a 2005 modell melyik színbe néz ki a legjobban?