meg tudja mondani valaki honnan tudok gyári kuplungbowdent szerezni 125ös xtx-hez? de ne azt hogy drága meg hogy babetta hátsófékbowdent raknátok bele...gyári érdekel
előre is köszi.üdv.
Az erősített gyűrű nélküli is jó rá? Köszi a válaszokat Tudom felhivtam őket és 17 ezer De tavaly rendbejött és elkezdte mérni. Lehet h most végérvényesen meghalt.
én jártam :), nem lehet sajna javítani a jeladót :( én is próbáltam mindent még műszerészhez is elvittem.
ha garancián túli a motor akkor 18.000.- Ft bele az a kis sz@rság, Yamahánál tudod csak beszerezni, pár nap alatt megjön, 10-15 perc alatt cserélhető, ha kicsit ügyes vagy.
üdv
én szoktam úgy járni. általában beázik az első keréknél. szilikon illetve féktárcsa tisztító spray megoldást jelent. mondjuk nekem november óta nem mér a kilóméter órám de nem is baj mert igy is túl sok km van benne...
re. hááát nem nagyon. mármitn nem nagyon melegszik fel. természetesen nyáron más, de am nem para. vittem már személyt akinek hozzá ért a lába de még midnig él :D
előre is köszi.üdv.
D.I.D. láncba 5000 Ft az ára a Pinkmotorsnál.
üdv
én jártam :), nem lehet sajna javítani a jeladót :( én is próbáltam mindent még műszerészhez is elvittem.
ha garancián túli a motor akkor 18.000.- Ft bele az a kis sz@rság, Yamahánál tudod csak beszerezni, pár nap alatt megjön, 10-15 perc alatt cserélhető, ha kicsit ügyes vagy.
üdv
ha majd ráérnél kapd már le nekem léci hogy hogy képzeljem el.
Régebbi hozzászólásban írtad, érdekel XT cucc.
Új bal telóm és villahidam van.
Üdv.: Biti