Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nekem pl. ki van vágva a katalizátor és + sportdob, műszakin annyit mondtak: "Így van a legszebb hangja" csoda hogy nem gyári
Csak ha túl hangos lesz a vizsgán lehet nem engedik majd át.
1 lóerőt ha lök rajta, de mivel kisgépek ezért itt minden félpaci is számít. ez az én véleményem
Szerintetek mennyivel lesz erősebb ha kivágatnám a katalizátort, mert most raktam rá a Bendorfot így is jó , meg még ki is fog égni valamennyire a dob de kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Hát nem tok xt-ről a környéken a haveromnak volt egy ilyen de ő már 1 éve biztos hogy eladta.
Meg Szentendrén vagy hol is van egy ugyanilyen xt mint a mienk csak nem tom ki az. Myvipen láttam még1szer meg véletlen. Nem tudod ki az?
Bármikor össze futhatunk , mert lassan már jön a jó idő!
Ády nyáron összefuthatnánk majd mert haverom Szentendrén lakik. Aztán este trógerkodhatnánk
Ja a hideget nem szereti de ha jó idő lesz egyből megjavul
én semmi ilyesmit nem vettem észre
Elég valószínű, igazából ha leveszed a szívatót, akkor kb. nincs alapjárat, mert lefullad ha gázt húzol, szóval valószínű, hogy a hideg miatt van.
Valaki nem tudja hogy ezt a jeladót itthon is ki tudja cserélni az ember vagy csak szervízbe lehet? Nekem ebbe a hidegbe pl most este is az XT olyan furán megy meg az alapjárat is fura . A hidegtől ez lehet?
Nem igazán kedveli ezeket a reggeleket a kicsi Xt, üzemi hőmérséklet nem igazán létezik .
Mivel a napfénye egyenlőre elég gyenge Ja jeladót én is vennék ha valaki tud bontottat írhatna.
hajszárítóval? akkor tanyacrossos vagy, jöhet a bicikli km óra
Valaki nem tud szerezni jeladót az órához hogy mérjen?
Már hajszárítóval is melengettem de nem sok sikerrel jártam
Majd ha tanyacrossos leszek és a szántóföldön tolom akk veszek bicikli km órát rá De amíg ien motorom van elvárom h működjenek rajta a dolgok...
én vennék 2000Ft ért egy bicikli km órát és hagynám most ahogy van, ha meg majd el akarod adni akkor veszel bele egyet, addig is legalább nem megy bele a km
Hát még várj 1 kicsit, hátha.
Gondolom nekem is beázott. Nem tudom, de jó lenne ha megjavulna magától.
Hát 2haveromnak többször is beázott, akkor nem mért 1-2 hétig, utána megjavult. Neked mi lett a baja?
Nekem is kb most óta baszódott el és már sokmindenkinek tönkrement mert az a ratyi gumi szétrohad alul beázik és gondolom szétrohadnak a dolgok vagy nem tom.
Új jeladót jelent ez magyarul 17 ezer minusz
Beázott az órád alul.