Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenkinek!
Yamaha xt600 e SM van.Nemrég vettem és érdeklődnék hogy ha 1 be rakom van egy kattanás ahogy beveszi még a lánc is megugrik picit talán....ez jó vagy nem? ugy hallottam mindegy motor ilyen szinte főleg a KTM-ek... Most kezdtem a motorozást és érdeklődnék hogy ez természetes vagy kezdjek gyúrni egy új kuplungszettre....
itt érdemes lenne megkérdezni, gyári alkatrészeket árulna egész jó áron
Valaki tud Xt125X-hez komplett első kereket, vagy hogy honnan tudnék beszerezni?
A Yamahától is gondoltam, hogy veszek, de annak szerintem elég borsos az ára.
Köszi szépen!
mármint ha te akksi feszt akarsz akkor az jelenik meg
amikor lent csak vonalkák vannak akkor tartsd nyomva a gombot és átvált majd ford számra
Akku-feszültséget hogy lehet kirakni a kijelzőre?

bocs:D
Valaki nem tudna szerványolni nekem 1 normális tárcsaféket féknyereggel mindennnel? (a gyári elég ratyi pff)
Bendorf racing :D
Hali! Meg tudja valaki mondani, hogy mekkora az Xt 125 R első és hátsó kerekén a felniken lévő küllőfuratok mérete?
Hát már csak kicsi heggesztés hiányzik de sztem már otthon megcsinálta azt is.
Már kész is van?
Ma délelőtt volt nálam és legyártotta.
Nekem.
Már én is próbáltam minden ős-szocimotoros trükköt, de nem indult be. Viszont másnap reggel megint lementem, és csak rárúgtam egyet, beindult pöccre, járt pár másodpercig ahogy rendesen is szokott, majd mintha hirtelen elfogyott volna az áram, és leállt, onnan meg megint rugdoshattam, nem indult be. Akksiban tényleg semmi feszültség nincsen, viszont az index meg a duda az működik normálisan. Szerintem egy töltés/akksicsere és ok lesz, remélhetőleg.
Kinek csinálja Bende Sanyi a Bendorf dobot?
Ha megjelent az endr/mtrd felirat akkor az aksiba semmi feszültség nincs... de anélkül is kellene rugásra indulnia... próbáld ugy h szivatoval gyujtás nélkül rárugsz 3at 4ewt, és csak utána adod rá a gyujtást! Nekem DTnél anno bevált
A a Nekem is volt olyan h semmi nem volt az akksiba és attól még teljesen normálisan elindult rugásra. Lehet bepárásodott vagy valami.
Az lehetséges, hogy amikor az akksi annyira le van merülve, hogy már az önindítót sem tudja megtekerni,(sőt, a kijelzőn is megjelent az endr/mtrd választási lehetőség) akkor már szikrát sem képes adni? Reggel vagy 10 percig rugdostam, még csak nem is köhintett. Normális esetben meg egyetlen pöccre/rúgásra beindul.
tavasszal vki elviszi azt a 2008asat és beindul az üzlet
rám is lehet számítani májustól
én bennevagyok!
Esküszöm, gondoltam valami ilyesmire, hogy hogyan lehetne manipulálni a piacot, Xt125-el szerintem még meg is lehetne csinálni .