Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hűű.. de gyorsan meg akartok szabadulni a kicsikéktől :/ aprapóó. visszapillantó..rendelt vki? mert én tervezem:D csak kéne info h mivan vele
enyémet is vihetné valaki
Adamride te mennyiért árulod?
Az én motorom is eladó 500e ft-ért!
Sorry aki irt nekem és nem irtam vissza csak nem voltam gép közelbe!
Irjon akit érdekel a Motorom!
Nah én azért még mindig kiváncis lennék rá hogy a 160as henger igy simán dobna e vmit rajta!Ma kivittem a motort nem volt beinditva már több mint 1hónapja és ma egy karimát mentem vele és ahoz képest elég szépen ment!
De azért még mindig árulom!
A teneré az azért jobb mert jobb!:D
énis 660X et akarok)
Inkább gyüjtök még egy kicsit és veszek egy Új tenerét.
H mi kerül 220ba...? ha már 160as henger akkor; illik egy fötengely is, karbi is, és ha már ezeket megvettük akkor "kötelező" a sportlégszűrő, és 1 sport kipu rendszer is... szerintem...
Hali!
"elvileg egy 160-as henger legjobb tudomásom szerint 90-110ezer ft között van pesten"
Akk pontosabb infód van?
Mert az hogy pesten az elég tág fogalom.
elvileg egy 160-as henger legjobb tudomásom szerint 90-110ezer ft között van pesten.nemtudom mikerül benne 220ezerbe ahogy irtátok. nehéz beszerezni de japánban gyári henger az 150-es olyat is lehet rá találni és azok nem is olyan drágák. youtubeon van vidi hogy 150felett száguld a kis xt csakhát nem 25-ös hanem a japán gyári 150-es hengerrel.
Nah az ciki!:D
Akkor marad a 125.
De én arra jutottam, nézve a tuning cuccok árait; következtetéseim alapján kb 250.000böl lehetne 160asra hizlalni a kis XT-t; ugyanennyivel megtoldom és már 660;)
Sokat hallottam már a 160ashengerről... de konkrét infó nincs...
Tehát az van hogy lehet ehez kapni nagyobb hengert?
google

meg szerezz vkit aki kifűzi meg vissza a küllőket
Nekem az is tökéletes.
Olyat ki hol mit tud?:D
esetleg a gyárit porfesteni?
Csoki
Valaki nem tud xt-hez fekete felnit?
a keresőbe írd be, raptor ABC,
Nem látom a vidit és nem hallom a hangot. Miért?
Talán azért mert még nem csináltál?
Még ma hallani akarom!
Vagy azt akarod hogy nyugtalanul aludjak?
Hangot!hangot!hangot!hangot!hangot!
Vidit!
Hát azért lehetett volna még nagyobb sztem. De így is fajintos.