Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Valaki meg tudná mondani hogy ha teljes kipufogórendszert cserélek akkor ami a kipufogócsőből kijövő kiscsövet csak kösem le róla és ne foglalkozzak vele?
Jóhogy MSN?
Valaki legyen olyan kedves, és írja le, hogy a láncfeszesség beállításához mekkora kulcsok kellenek.... (kerékanya, láncfeszítő anyák, ellenanya stb). Nagyon hálásan köszi előre is!
Árpilis 9-től!
Ha van kedved azután mehetnénk valamerre?
És mikor lesz a motor forgalomba helyezve?
Lassan aktuális lesz az első gyertya cserém... Jelenlegi állás szerint maradok a jelenlegi(gyári) gyertyánál! A könyvében 2 tipust is irnak... valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? Esetleg vki használ vmi spec gyertyát ami jobb mint a gyári?
Hát nekem ki van vonva a forgalomból ápr. 9-ig,de már voltam egy párszor kiégetni a Bendorfot ,szóval nem nagyon szeretnék messzire menni, mert ma tudtam meg,hogy he elkapnak újra kell vizsgáztatni a motort plusz a bírság.
Már egy éve megvan szerintem egész jól megy(mondom ezt megamról )
De ha tudsz valami túráról szóljál és megyek bármikor, ha tudok.
2ecskén vagyunk itt a környéken XT-sek, illetve a 3ik XT-elkelt és nemtudom hová került
Aaaa; ha sok időtök és benzinetek van guruljatok el Miskolcra aztán bükközünk 1et
Jah meg neked mióta van meg a motor? Mert akk tolhatnánk gurulós videót ha biztos vagy a dolgodban. Meg van egy motor Szenendrén vagyis xt ő is jönne tuti.
Meg az a Bendorfdob féle hangzás élőben érdekelne
Bammeg szombat felejtősnek néz ki mert húsvét szombat És szokásos duma h legyek itthon..... Most intézzem el? Vagy másik nap 3-an? Vagy május?
Hali, érdeklődnék, hogy nem tud e valaki 2005ös Yamaha Xt 125x-hez műszerfalat?
Képek a mociról
2 Norbival motorozhatok majd Csak gyertek is el
Oké, én is arra gondoltam.
jövő hét szombat vonulni
haji emberek! szeretnék egy olyat kérdezni h egy régi XT225ös miért csinálja h csak ugy röffen be kicsit ha a gyertya felöl kap kis naftát?(haver motorja, elöre is köszönöm a segitséget )
holnapra lesz kép, mikorra gondoltad a motorozást?
Motorodról dobj már fel 1 képet Jó akk mehetnénk eggyüt ha megoldható...
Én megyek,igaz még ki van vonva a forgalomból de nem érdekel.
Valaki nem jön még citadellára vonulni ha jó idő lesz?
Mibaja?
alkatrészre várok, a múltkor megoldottam de fél óráig bírta(nem jó tákolni)