Hali
Valaki meg tudná mondani hogy ha teljes kipufogórendszert cserélek akkor ami a kipufogócsőből kijövő kiscsövet csak kösem le róla és ne foglalkozzak vele?
Valaki legyen olyan kedves, és írja le, hogy a láncfeszesség beállításához mekkora kulcsok kellenek.... (kerékanya, láncfeszítő anyák, ellenanya stb). Nagyon hálásan köszi előre is!
Lassan aktuális lesz az első gyertya cserém... Jelenlegi állás szerint maradok a jelenlegi(gyári) gyertyánál! A könyvében 2 tipust is irnak... valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? Esetleg vki használ vmi spec gyertyát ami jobb mint a gyári?
Hát nekem ki van vonva a forgalomból ápr. 9-ig,de már voltam egy párszor kiégetni a Bendorfot ,szóval nem nagyon szeretnék messzire menni, mert ma tudtam meg,hogy he elkapnak újra kell vizsgáztatni a motort plusz a bírság.
Már egy éve megvan szerintem egész jól megy(mondom ezt megamról )
De ha tudsz valami túráról szóljál és megyek bármikor, ha tudok.
Jah meg neked mióta van meg a motor? Mert akk tolhatnánk gurulós videót ha biztos vagy a dolgodban. Meg van egy motor Szenendrén vagyis xt ő is jönne tuti.
haji emberek! szeretnék egy olyat kérdezni h egy régi XT225ös miért csinálja h csak ugy röffen be kicsit ha a gyertya felöl kap kis naftát?(haver motorja, elöre is köszönöm a segitséget )
Valaki meg tudná mondani hogy ha teljes kipufogórendszert cserélek akkor ami a kipufogócsőből kijövő kiscsövet csak kösem le róla és ne foglalkozzak vele?