Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semit nem kell alakítani.
Bende sanyi úgy megcsinálja hogy csak felkell tenni.
Köszi! Kicsit azért majd rá kell költeni, első sárvédő cserés, újra kell majd matricáznom, valami eu-engedélyes dobot is kéne rá szerezni stb..
az igen, grat
Hát, ezt Angliában használom, itt némiképp olcsóbbak a motorok, bár ezzel különösen szerencsém volt. Szállítással, új hátsó gumival, frissen szervizelve, olajcsere, szelephézag-állítás, mindennel együtt kereken 1000 fontomba fájt (~300e ft). Átírás stb azok itt ingyen vannak.
és ha nem vagyok indiszkrét akkor kérdezhetek egy árat, csak mert egy ugyan ilyet árulok most és hogy reális e az áram, csak kevesebb benne a km
Első tulajos, 7500 mérföld (12.000km) van benne.
hmm, a legszebb színösszeállítás , hány km van benne?
Atosz4.
Mi a baj vele?
Át kellett alakítani a torkolatot?
Üdv minden kedves XT 125 tulajnak!

A tegnapi nap folyamán én is XT 125 X tulaj lettem, mint második/városi/szaladgálós motornak fogom használni Őt.
Nem sokat mentem vele, de már most nagyon szeretem ezt a kis gyöszt.
norbert0312 nekem van egy nyitott dobom. debrecenben csináltattam a yamahamathe-nál. rozsdamentes egyedi hajlitású kipuf, szép hangja van vele, nem órdítós. adatlapomon vannak képek. vegyél fel msn-re ha érdekel.
Hali!
Nekem tökéletes.
Van több forma és eu szabványos úgyhogy nem kell leszedni műszaki előtt.
Valaki tudja hány milis a gyári kormány?:D
22 v 26?
Atosz4.
Neked mi a véleményed róla?
Csak ilyen formában lehet venni?
Műszakin át megy vele vagy akkor vissza kell rakni az eredetit?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szolnok city
Bende Sándor
06702564090
Hang: http://www.youtube.com/watch?v...
Kösz az infókat.
Bendorfot hol lehet venni?
Hát már eztis próálta
és egyáltalán nem kattog:D
kapcsold be az irányjelzőt és meghallod hogy hol kattog a relé
motor hátuljánál van az index relé asszem
Sziasztok!
Kb. már egy fél éve tulajdonosa vagyok egy Xt 125 X-nek és most jött el az idő ,hogy vegyek rá egy dobot csak azt nem tudom, hogy milyet vegyek?
De nem szeretnék 35-nél többet rákölteni.
újel mennyiért lehet venni?
Valamelyikőtöknek nincsen esetleg egy használt?

A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: nobert0312
Kár
de azért köszi
átlapoztam a könyvet:S nem találom... nem volt szó az irányjelzőreléröl benne...
Azt hogy csináltad? Meg h nem törted gallyra a motort?
Yamaha xt tt 600 gyári kipufogódob eladó. nem kibelezett. Jó állapotú!
Érd:motorsokk@citromail.hu
Hali! Az történt az XT-mel, hogy 100-al rámentem egy patkára és szétverte mindkét felnimet, a gyár Yamaha felninek 50 darabja amit sokallok! Tudtok valami ötletet adni, hogy milyen felnit vegyek rá ami jó a motorra, viszonylag olcsó és jó minőség?